Monsun.........

Det där med att Lena och jag skulle sitta till häst klockan 9 i morse........jo TJEEEENA ;-) Hela himlen öppnade sig och mellan kl 9 och 12 ramlade det ned 70 mm vatten.....och nej jag är INTE jättenöjd för allt flyter.....måste verkligen allt vatten som skulle kommit de senaste 4 månaderna komma inom loppet av 3 tim???????????. Vädret på den här ön är sinnessjukt på riktigt!! Det finns verkligen inget "lagom" oavsett om det är regn, värme,sol,blåst......och inte ens snö när det väl råkar komma ;-) Ni kan ju gissa att ridhusfrågan kom upp på bordet idag ;-)

Jo förresten....jag fyller år idag :-) Inget som vi direkt firar...fast det vore dumt att inte tycka om att fylla år för motsatsen är ju mindre rolig ;-)

Jag lyckades i alla fall få ut en häst idag, Aggish. Det var uppehåll efter 15 så jag kastade på honom "uniformen" och skyndade ut. Han var helt amazing, han bara dansade fram och när man kan samla honom som idag så får man till en sån balans och takt i traven att det tar en ½-tim mellan varje tramp :-) Bådar gott för min blivande dressyrhäst ;-)

Däremot så lyckades flugorna hitta oss även idag.....trots att det regnat och blåst och var mulet.....åskflugor såklart. Det blev lite bakutare men han höll ihop förvånansvärt bra ändå måste jag säga. Han har varit tusen gånger värre än idag ;-)

Under de 3 tim som det regnade och åskade så "städade" jag både Aggish och Biggi ordentligt med rykt osv. Och Aggish fick massage när vi kom tillbaka också. Han är ju i alla fall tydlig ;-)

Biggi fick vila idag eftersom han fick gå igår. Aggish ska träna i morgon så jag kände att han behövde komma ut och få en genomkörare. Biggi ska få lite draghjälp i morgon av Lena och Elliot. Hans "rädsla" brukar släppa lite om han får draghjälp en tur efter att han vilat.

I kväll är maken på fest, Jag valde att stanna hemma för jag ids helt enkelt inte följa med ;-) Sen är det typ 1-2 ggr/år som jag får en solo-kväll hemma så då passar jag på. De som bjudit oss är heller inga direkta personer som jag känner väl och jag har ibland lite svårt för att sitta och prata "kak-recept" med okända människor bara för att det ska pratas ;-) Inget illa menat för de är jättetrevliga, det är nog mig det är "fel" på ;-) Jag har kommit så långt i livet att jag inte gör saker bara för att andra vill.....;-)

Så i kväll åker champagnen fram, ost,kaviar och kex.....nääää knappast ;-) Här blir det ingen alkohol, den kommer nog min make stå för misstänker jag ;-)

Men en påse skruvar,ost och lite kex blir bra och jag har nog en cider också (alkoholfri såklart) sen kolla på dumburken :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229