Morgonmys

Alla hundar i sängen :-)

I natt har Gerda sovit hos oss i sängen.Hon har inte velat tidigare eller rättare sagt så har hon skuttat runt så vi har inte vågat ha henne i sängen med risk för att hon ska ramla ned....sängen är ganska hög. Men i går så slumrade hon in och har legat sked med mig hela natten. I morse när maken släppte ut hundarna i trädgården så måste Gerda fått ett getingstick eller nåt för han kom in med henne och hon såg ut som en flodhäst i nosen...hahaha. Hela ena sidan av läppen var svullen och hon var lite spak. Men nu har det gått över och svullnaden går nog ned av sig själv. Lilla grisen ;-)Och JA....vi har våra hundar i sängen ibland för att vi vill och det är mysigt.De är ju inte så stora heller. Dock får man bädda rent ganska ofta för de fäller ju lite emellanåt ;-) Det blir ju lite trångt med alla 3 i sängen men vad gör det :-)

I dag verkar ryggen aningens bättre men inte helt bra. Linda rider idag så jag får en "vilodag" till. Dock är det ju ridningen som får ryggen att fungera men just när det är akut så går det inte men släpper det lite så jag tar mig upp på hästen så blir det alltid bättre efter en ridtur.

I dag ska ute-hästarna verkas vilket VERKLIGEN är på tiden....får se hur det går med bus-tina....;-) Hon sköter sig som sagt när jag håller på med henne.....;-) Sen ska jag på ett möte i stan idag också.....spännande och vi får se vad det utmynnar i :-) Jag berättar om det senare.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229