Morgonträning-Roadwork

Hade svårt att sova i natt men klev upp kl 06.30 ändå,tog ut och gav valpisarna mat och gjorde rent i deras lilla "hundhage" i köket. En snabb kaffe,på med kläderna och hämta Lizza. Skönt att sitta på hästen tidigt och skönt att rensa hjärnan i sin ensamhet....eller ja inte HELT ensam då ;-) Hade planerat att cantra henne i dag men flyttar det till i morgon. Det blev roadwork istället. Långa travsträckor med lösgörande arbete. Sidförflyttningar,få upp henne i handen. Så häftigt när hon nästan lyfter i fram :-) Många fattningar och hon gör det sååå himla bra nu :-) Från halt och på slutet med hängande tyglar på halsen :-) Nu gick hon helt på sätet, helt utan hand :-) Underbara häst, jag e så galet tacksam för att jag har henne. Hon är världens bästa vän och krigare.

Flyttade ut allt ur selkammaren igår så att vi skulle kunna komma åt och sätta reglar till väggen....liten kaos kan man säga ;-)

Sen fixade jag en hylla med rengöringsmedel osv till alla boxar. Lätt att komma åt och påminner också om att faktiskt torka rent ibland eftersom det blir mkt damm. Vi har ännu inte tätat överallt så det kommer mkt boss uppe ifrån loftet.

Nu ska jag hoppa in i duschen och åka bort till Ann,ska ju grooma henne idag.Ska faktiskt bli himla roligt att kolla på dressyr....kanske mest för att det är just Ann och Baileys ;-) de e så fina tillsammans :-) Kommer foton och KANSKE film på henne sen....om hon vill att jag lägger upp det här ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229