Måndag och skitväder

Skitvädret fortsätter....min rygg fortsätter att jävlas hela tiden och snart skrotar jag den.Är fruktansvärt ledd på den nu!!! Vi kan i alla fall konstatera en sak.....ridningen gör den INTE sämre. Men nu har jag i alla fall bevisat det för maken så nu kan han släppa det ;-) Han har ju trott att ridningen gör min rygg sämre men så är alltså inte fallet. Men det kvittar ju vad jag säger liksom....hahaha.

Jag VET att jag blir bättre av att sitta på hästryggen!! Men när jag väl är inne i ett "skov" så är det kört, DÅ går det inte att rida vilket har varit fallet senaste 1-2 veckorna.

I kväll ska vi till gymmet och jag ska se om ryggen klarar ett pass där nu.....det visar sig. Ska till Erik kl 16 idag så troligtvis funkar det med gymmet sedan. Jag måste liksom surfa på vågen medans ryggen är bra för kommer jag inte direkt på hästryggen el gymmet då så brakar ryggen igen....faaaan va less jag är på det där jäääääävla "snöret" där bak.

Hur som så är det grisväder idag också men ska klarna till i morgon förmiddag. Fick ställa in lektionen både i går kväll och i dag på morgonen på grund av FÖR mkt regn.

Jo i går avgjordes ponnisarnas tävling på Traume :-) Och Meetingpriset togs hem av följande:

I kat C: Nathalie Franzen

I Kat D: Ebba Christiansson

Blev ingen fika med sis igår men vi kanske hinner idag. Däremot kom Ann förbi en sväng och diskuterade en sak som uppkommit ;-) Tjejerna red ut i regnet 💪 och fixade i stallet. Hästarna fick på sig regntäcken eftersom det envisades med att regna precis HELA tiden under dagen och kvällen.

Har tusen saker egentligen att ta tag i här hemma....vika tvätt,damma,dammsuga......m.m. men dte blir lite "problematiskt" när jag inte kan böja mig ned ;-) Just nu är jag så förbannat frustrerad över rygg-aset att jag inte vet vart jag ska ta vägen!!!! Jag är helt ok när jag kliver upp men så fort jag sätter ned röven i 3 minuter är det kört?!? Jag kan ju inte fortsätta leva stående eller liggande???? Jag kan ju inte ligga ned och äta/fika och att stå och gå precis hela dagen tills det är sängdags blir också komplicerat......HATA-HATA-HATA!!!!!!

Well...gilla läget....det finns värre....jag vet....man ska va glad att man trots allt för det mesta fungerar....det hade kunnat vara mkt värre...

Nu tar vi en fika och tänker på nåt annat :-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229