Multitasking de lux.....

Dagen började med utsläpp och fodring och sen iväg till sis för att plocka upp henne och Curre. I väg till Sporre för Curres "tand-kontroll" och tusen frågor...hahaha,bäst att passa på när man e där ;-) Så nu ska Currisen dit i December igen och då tar jag med kattisarna och får dem kastrerade och märkta.Sen vill jag att hon ska kolla tänderna på Agge också men hon tyckte att jag kunde kolla själv först för att se hur "illa" det i så fall va INNAN jag kom upp till henne. Ska kolla det i helgen så får jag se om vi behöver åka dit.

Kom hem strax innan 12 och då va Ellen i stallet och hade mockat(tack o lov för annars hade jag inte hunnit rida). Vi red ut tillsammans med Agge och Rox. Skönt för Agge att ha en kompis med sig nu innan han känner till alla nya vägar. Han va lite spänd och "tappade benen "några gånger för saker som han tyckte va läskiga.Dock verkar han inte vara typen som "totalvägrar" utan han glor och hjärtat slår i hundranittio men han går försiktigt framåt när man ber honom.

I dag gick det mkt bättre att massera och han verkar fatta att "ont-skönt" är bra och han tuggade och ville gärna "klia tillbaka" under tiden. Sen stretchade jag honom och jääääklar va han sköt rygg....hahaha. Han så ut som en ostbåge och likadant när vi stretchade sidorna....banan-banan-banan :-) Blir bra när jag kan börja ta i lite när jag masserar förö nu är han vääääldigt spänd. Han såg inte lika tunn ut idag(?!?) men jag tror att han är typen som tar vid sig om han reser länge och då är det mkt vätska de tappar men den har han reglerat nu så då ser han inte lika "pinnig" ut. Resan tog ju faktiskt en stund........typ 9,5 tim så det klart det tar på dem.

Men han känns fräsch och han ska få fortsätta ta det lite lugnt veckan ut. I morgon åker vi till ridhuset och jag tänkte tömköra honom. Enligt uppgift är han aldrig tömkörd innan så det kan va bra att vara inom 4 väggar första gången då.

Tömkörning kommer att göra honom gott så det ska vi göra minst 2ggr/v nu några månader.Rox va pigg som en mört och tydligen gjorde hon en "capriole" med Ellen då de reda bakom mig och Agge....hann inte med att se men jag märkte att nåt hände ;-) Sen va hon väldigt laddad på hemvägen och det såg ut som hon tänkte "koka över" nästan ;-)

Kom tillbaka kl 13.30 så det blev liiite bråttom att bli klar i stallet innan jag skulle till jobbet ;-) Men Ellen stoppade höpåsar och fodrade lunch. Sen fick Lizza kraftfoder innan jag gick in....och vad tror ni?!? GIVETVIS har hon dragit av sig sin nya ringsko i den förbannade jävla helvetes-leran....😡

Så nu får hovis göra en ny men det e knappast någon idé att slå på en ny innan vi grävt ur i hagen och lassat dit allt grus vi beställt hem.....hoppas vi hinner göra det i helgen....nu jobba.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229