Mumsigt......

Ja träningen igår. Vet ni, jag har nog världens bästa sto....för nog är det speciellt att ha ett sto. Det är så sant att om man får dem på sin sida så går de "i döden" för en,de kämpar till sista droppen.

Lizza är VERKLIGEN det stoet. Hon har så stort förtroende för mig att hon aldrig skulle säga "nej" när jag ber henne. Självklart har hon åsikter ibland men om jag bestämmer att vi SKA så viket hon ned sig och förutsätter att jag tagit ett bra beslut.

Hur som helst, ja träningen gick kanon. Dock var hon väldigt studsig och jag sitter fasiken inte bra i Tolgan längre.....eller i alla fall sämre än Ergon.Jag hittar ingen bra position och jag känner så stor skillnad nu att jag liksom inte kommer rakt över hästen....jag hamnar antingen i bakvikt eller i framvikt och får "dålig balans".....vet fan inte hur jag ska lösa detta.Jag kan ju inte lägga på henne Ergon som är alldeles för vid nu.....och jag kan ju inte köpa EN TILL likadan?!?

Tillbaka.....hon gör allt så himla bra men som sagt va hon lite studsig vilket såklart beror på att jag inte riktigt sitter still så det blir lite av/på. Jag får fram henne för skänkeln men har inte riktigt den balans jag e van vid och hamnar lite i framvikt samtidigt som hon då blir stark,jag tar tag och hon blir FÖR lydig och jag får trycka på igen.....ja ni fattar. Men över lag gjorde vi det bra och som Gill sa, vi bråkar inte med det idag eftersom hon ska hoppa i morgon igen(torsdag).

Hon kändes lite studsig som sagt och när vi kom ut i lastbilen förstod jag varför.....ett stort stön och sen kissade hon....hahaha. Märkligt ändå för hon har lärt sig att kissa både hemma och borta, att inte "vänta" liksom. Men hon va nog lite för laddad igår för att kunna slappna av och kissa. De blir ju lite okoncentrerade när de är väldigt kissnödiga....vem blir inte det ;-)

Ellen jobbade igår så det blev ingen film men jag kan filma lite idag när Nadja hoppar istället.

Nu ska jag ut och göra stallet innan vi åker för när vi kommer hem igen måste jag kasta mig isäng, jobbar i natt liksom.....

Kaatjiing ;-)

P.S. Kolla denna film.Hon e så himla söt när hon står och suger på maten😍

Gillar

Kommentarer