Muskler som sväller....eller är man bara "fet"............

Av oklar anledning,som jag skrev tidigare, får jag kramp i min vänstra vad när jag rider.....igår när jag tog på mig ridstövlarna började BÅDA vaderna stasa direkt och jag kände att det VERKLIGEN inte skulle fungera. Men som tur är har jag mina "tävlingsridstövlar" som är både mjukare och aningens vidare så jag fick ta dem.Dock vill jag kanske inte regelmässigt rida i dem till vardags men nu hade jag inte så stor val....

Jag har sett att dragkedjan börjar ge vika i mina vardagsstövlar också så ett par nya ridstövlar är på sin plats ;-) Ska kolla när jag åker till fastlandet och tävlar....sen ska vi ju till Friends också i November ;-) Tils dess får jag rida i tävlingsstövlarna.

Hur som helst va Lizza taggad till tusen igår och hon är verkligen i toppform nu. Hon blir så otroligt lättreglerad så det nästan blir svårt ;-) Dock ett lyxproblem som jag måste "rida in" mig på ;-) Kortade lädrena lite igår.....vet egentligen inte varför men de kändes lite långa?!? De blev istället lite för korta vilket gjorde att jag fick känslan av att "tippa framåt" lite.....kände mig lite i obalans med andra ord ;-)

Men träningen gick bra även om jag hade önskat att jag ridit lite bättre....Gill var dock nöjd(?!?) vilket såklart är roligt :-) Håller på att ladda upp filmerna från igår.....dock tar det sån evinnerlig tid att jag inte hinner lägga upp dem nu....återkommer med dem i kväll ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229