Mycket gnäll nu.....;-)

Man kan ju tro att jag "hatar" att bo på den här ön.....hahaha. Men så är det inte. Men jag blir förbannad när företag och människor är "lazy" och nonchalanta mot kunder och andra människor. Jag kräver samma sak av andra människor som jag kräver av mig själv.......OAVSETT om man är ö-bo!!!

I dag är jag ledig och ska försöka få lite gjort. När jag åkte hem i natt var det bara +11 och blåste ½ orkan så Aggish och Biggis följde mer än gärna med in. Aggish stod redan vid ledet när jag rullade in på gården vilket han aldrig annars gör på natten. Han brummade och jag förstår honom för eksemtäckena blir ju som blöta disktrasor när det regnat. Han var alldeles huttrig när han fick av sig täcket och fick på sig en filt. Biggi verkade inte vara lika huttrig men tyckte ändå det var skönt att komma in. De fick sova inne och som vanligt hade de spån upp till öronen i morse ;-)

De andra två bryr sig inte lika mkt om pissväder. De glor bara på mig när jag kommer och lunkar iväg bort. Men de fick en liten extra hötuss i alla fall.

Maken har gjort klart i min lilla "Women-Cave" och jag har precis röjt bland alla saker. Slängt hur mkt som helst men sen ska allt sorteras också. Det är inte riktigt klart för vi ska ha in hyllor, krokar och sen sybordet också. Men det blir superbra även om det är pyttelitet. Men det får funka tillsvidare i alla fall.

Det fortsätter komma mail om Lizza och jag måste säga att det är ingen rolig sak att sälja en häst.....folk frågar så märkliga saker och trots att hon näst intill är gratis så vill de pruta på priset?!? På riktigt?!? Om man inte ens har råd att betala några tusenlappar så ska man kanske inte ens fundera på att skaffa häst.....Problemet är att många nog tänker att de ÄNDÅ kommer kunna tävla henne trots hennes hovbroskförändringar.....superbillig hopphäst liksom......problemet är bara det att Lizza kommer att hoppa, hon gör det för att hon älskar det och hon skiter fullständigt i att det gör ont.......ända tills det är alldeles försent :-( Så jag hoppas verkligen att planen nu går i lås och att hon får komma till den som ringde igår :-) För där VET jag att hon kommer få det bäst och INTE behöva hoppa eller tävla.

Känns SÅ förbannat skönt att det börjar hända lite saker här hemma nu också :-) Vi är långt ifrån "klara" med det som ska göras men man måste ju BÖRJA om det ska bli ett slut....right ;-)

Vet inte riktigt i vilken ände vi börjar idag men lilla skrubben ska bli klar i alla fall. Sen måste jag göra klart runt ridbanan men det blåser hysteriskt och det är skitjobbigt att få allt gräs och sand i ögonen hela tiden när man sitter och klipper............maken föreslog att jag skulle ha cyklop på mig....hahaha. Vi får se om det lugnar ned sig mot eftermiddagen.

Nu kaffe och sen röja ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Usch ja, det där med att sälja häst är inte roligt. Hade ju sån ångest över Trinda och trots att hon är triangelmärkt så vet man aldrig hur folk gör ändå . Men hon har verkligen fått det bästa hemmet och det känns så skönt i hjärtat. Håller tummarna att det blir lika bra för din skatt.
nouw.com/fia_jungdalen