Myggfritt......

Nu har det börjat komma kyla ned på ön också. Ligger nog bara runt nollan eller någon minus men just nu känns det svinus-kalltus kan jag säga......hahaha.....man är liksom inte van ;-)

Vaknade strax innan 11 (lite o-bra)och både Lena och Anso var i stallet. Men är det sol så är det och med tanke på hur få soltimmar vi haft under hösten så MÅSTE man ta det lilla som bjuds ;-)

Röjde av stallet först och hästarna fick tidig lunch eftersom Lena släppte ut dem vid 06 i morse. Blev perfekt för då hann jag mocka men ändå sitta på första hästen redan kl 13 vilket blev Biggi. Sjukt övertaggad kille idag.....lite skillnad från igår. Tror han hade 10 hjärtinfarkter och sådär 35 "10:or" ;-) Men vi fick ihop dryga 7 km i varierad hastighet ;-) Mycket studsande och hoppande åt allehanda riktningar.

När jag var klar med honom så var klockan 14.30 så det var bara snabbt att byta pålle för solen hade redan börjat gå ned och det skymde.....Aggish var också på tå och hittade massa spöken, dock inte lika många som Biggi ;-)

Aggish var faktiskt himla duktig sista halvan.Avslappnad och fin men han är en räv-jäkel för så fort han känner att han själv börjar slappna av så MÅSTE han "få syn" på något för att jag ska komma ur balans och sen ska han tramsa en stund till ;-) Men sista km så gav han sig faktiskt helt.....alltid något ;-) Han är verkligen en stenhård gosse den där Aggish ;-)

Sen har jag roddat klart så mycket jag kan eftersom det kommer att bli en himla tidsbrist i morgon när jag ska iväg och bo på hotell :-) Ska verkligen bli SÅÅÅÅ himla skönt och mysigt :-) Jag och brudarna :-)

Professorn är lydig så han har lite förmåner ;-) Han får gå lös i stallet lite som han vill ibland ;-)

Maken bygger och fixar det sista på min sadelbock. I dag har han laserat den och satt på hjul.Den blir så himla fin :-) Ni får se den sen när den är helt klar.

Nu ska jag chilla en stund, natta hästarna och sen jobba.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229