Nä nu är det dags ;-)

Blev lite frånvaro här ett par dagar. Julafton började med stall och ridning.

Sen vid 16.30 åkte vi till sis och åt mat med hela flocken ;- ) Kalle och tomten fick de klara på egen hand. Sen var planen att ha paketauktion som vi alltid har på julafton. Normalt sett har vi det hemma hos oss men i år bad Linda om att vi skulle vara hos sis så de kunde lägga Sigge vid 7-tiden. Egentligen inga problem mer än att jag har en make som "bestämt" att han ska bada tunna på Julafton och enligt honom går det ABSOLUT inte att ändra på det.....att tex bara på juldagen......NEEEEEJ det går INTE!! Och det går heller inte att bada för sent(?!?!) . Eftersom jag är en flexibel människa och väljer mina krig så åkte vi hem och badade tunna.Själv badade jag nog inte mer än 1 tim medan maken badade tills 2-3 på natten.....;-) Ja vad säger man, inte alls principfast ;-) Men nästa år bestämmer JAG och då blir det på ett annat sätt ;-)

I går tog jag en RIKTIG chilldag :-) Jag hade bestämt att jag skulle SOVA....så mycket det bara var möjligt. Så jag fodrade och släppte ut hästarna och sen låg jag i soffan HELA dagen :-) Det får jag såklart "betala" idag när ryggen pajjat men det var det fan värt ;-) Vi gick och lade oss strax innan 21 i går kväll också så har min kropp inte fått sömn nu så vet i fåglarna ;-)

I dag började jag 06.45 så jag satt på Aggish vid 9. Väntade på Anso för jag tänkte rida med henne men så slog det mig att hon skulle hoppa idag. Lagom när Anso kom red jag ut men vi tog en hyggligt lugn tur idag eftersom Aggish har haft några softa dagar. Efter det hjälpte jag Anso med att filma och lyfta bommar.


Rox har inte riktigt styrkan ännu men det kommer mer och mer :-) Biggi gick i töm över upphöjda bommar. SÅÅÅÅ himla fin och det är sån skillnad på hans balans och galopp nu. Bara EN härdsmälta idag TROTS att det stod hinder på ridbanan ;-) Han har fått en spark av Elliot idag när de busade i hagen. Han får dock skylla sig själv för han är på HELA tiden och ska ha igång Elliot....han lessnade nog. Det är ingen större fara för det är mjukdelar och jag har gjort ordentligt rent och lagt på Manuka. Det är lite svullet men han markera /haltar inte av det i alla fall.

I natt jobbar och och sen 3 nätter till då nu är det bara "in i kupan" och jag hoppas folk håller sig hemma och framför allt att det ger fan i att dricka så förbannat ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer