Nämen det regnar?!?

Vi pratar inte om det, eller hur ;-) Vi låtsas som att det inte finns....;-)

Om en ½ tim ska jag iväg och ha en träning.....i regnet finns det risk för ;-) Sen är det som vanligt, hästar ska ridas och stallet skall göras. Förutom det funderade jag på om jag skulle åka ned på änget och röja på naturstigen.........vill utöka slingan lite innan hösten. Lena är ledig idag också och om jag smörar ordentligt så kanske hon vill rida Rox :-) Vi får se hur mkt tid hon har ;-)

Hade velat ta tag i ridbanan och harva den men det kan jag ju skita i nu när det kom ÄNNU mer vatten :-( Fy fan säger jag bara.....................GE MIG ETT RIDHUS!!!!!

Ja vi får väl försöka genomlida denna vinter också med ett ständigt problem att försöka komma inomhus och rida.......vi kommer nog flyta bort i vinter :-(

Hösten har (som ni märker på regnet) kommit hit också. De stunder som det INTE regnar är vädret underbart :-) Hög luft och inte mer än +16-18 grader. Helt perfekt med andra ord :-)

Vi har en del kvar att hinna med innan monsunen kommer igång på riktigt så klockan tickar kan man säga ;-) Det som ska göras i stallet är att bli klar med nya delen av foderkammaren och även resten i gamla. Sen är det lite grävjobb utanför stallet och en bit i hagen för att marken ska klara de enorma mängder vatten vi får. Maken ska plöja också vilket antagligen är perfekt nu när marken blir mjuk ;-)

Ja hur man än planerar eller gör så hinner man aldrig med det man tänkt. Önskedrömmen hade varit att det var samma väder året runt som det är i April,Maj,Augusti och September......;-) Vi blir ju beroende av att det går att vara utomhus eftersom det är där det mesta av jobbet ligger. Vi har ju renovering kvar inne i huset också men det är perfekta November,december,januari, februari-jobb ;-)

Men vi får se, det här ihållande regnandet som kom nu kan vara en teaser och det KAN komma en bättre period om vi har tur. Vädret som är nu verkar gå fullständigt under radarn på både Klart,Yr,SMHI och alla väderstationer......inte en siffra rätt någonstans. Det ligger kvar och cirkulerar över ön så att säga ;-)

Pratade precis med min elev och vi får ställa in idag för här vräker regnet ner (enligt väderstationerna är det strålande sol....hahaha)

På lördag ska vi ha en hästloppis här i alla fall..........om det inte regnar ;-) Vi är några som går ihop och jag har så sjukt mkt prylar att sälja som bara ligger och inte passar någon av mina hästar eller saker jag inte använder längre. Har tröttnat på att försöka sälja på annons för det är BARA massa krångel för jämnan.

Ska gå ut i spöregnet och ta in hästarna om en stund så de får torka upp lite ;-)

Kaatjiing ;-)
Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229