Nämen hallååååå solen :-)

Tänk att man ÄNTLIGEN kunde få se ljuset idag :-) Solen glittrade (jo det var disigt) och då "glittrar" både jag och hästen :-)

Klättrade och idag tog vi de sista krafterna och körde 10x2......;-) Agge hade så mkt syra i benen efteråt att han snubblade vartannat steg en stund. Men det gick rätt fort över och efter det kunde han till och med galoppera avslappnat med mkt rygg. Jag blir så fantastiskt glad att han börjar slappna av i kroppen och istället för att sitta på en giraff så svarar han så himla fint på både skänkel och hand. Han är mjuk och fin i munnen och man behöver knappt ta i honom....bara lägga om benen och sitta upp så kliver han in med bakbenen och skjuter upp ryggen. Stretchen och Biolighten gör sitt och resten tar BoT hand om :-)

Han har fått en Fir-Tech luva eftersom han även var lite öm och stel i nacken då Åsa gick igenom honom ;-)

Nu behöver vi bara ett ländtäcke från BoT också ;-)

På eftermiddagen var vi och tog farväl av Gerd.....fasiken va det va ledsamt-jobbigt-sorgligt.....och stackars lilla Bosse....fyy va ont det gör i hjärtat och se hur ledsen han är och hur svårt han har att förstå att hon är borta nu....usch och fy att bli ensam så när man levt hela livet tillsammans.

Så kvällen har gått lite i ultrarapid kan man säga.Det tar liksom kraften ur en.....kraft som man redan innan inte har.

Sen i kväll när jag fodrade Guiness och Lizza så passade Guiness på att smita ut på gården.....just idag kunde jag hålla mig för skratt när han for som en snorloska runt gården i fyrsprång....han tyckte att han hade skitkul och jag va bara less på honom.

Nu ska vi krypa ned i sängen och hoppas att morgondagen blir bra och att det kommer sol i morgon också....men så bra kan det väl inte bli...

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229