Njutdag

Hoppas på en njutdag idag :-) Tjejerna rider Rox och Biggis och jag dressyrar Aggish senare. Funderar på om jag ska unna mig en njutdag? Alltså sitta lite i solen? Bada?....det funkar troligen i nån tim och sen kryper det i mig och jag kommer på något som behöver göras....hahaha

Har beställt parasoll till fikabordet vid ridbanan och sen moskito-nät som jag ska ha till bromsfällorna. Ett ska jag ha på terrassen för jag får panik på alla flugor som ABSOLUT ska promenera runt på min kropp när man får för sig att rävsova en kvart där ute..........förbannade flugjävlar säger jag bara!!!!

Träningen för eleven gick fantastiskt bra igår och båda va riktigt nöjda då de åkte hem. Hennes häst är lite bekväm men han tar sig mer och mer för varje gång :-)

Plitar lite på en försäljningsannons till Rox. Har ju inte brådis men jag känner mig själv.....gör jag det inte så står hon kvar i vinter ändå ;-) Ska filma henne också under ryttare.

Jag tror jag börjar dagen med att ta en kaffe i solen nu och sen fundera på vad resten av dagen ska innehålla. Man får ta vara på de lediga timmar man har när man ska jobba hela sommaren ;-) Min semester kommer i Augusti som först, dock är det självvalt då jag inte gillar att ha semester och trängas med alla turister som kommer. Lyckan är i Augusti då nästan alla åkt hem och man får ön för sig själv. Man får plats på stranden (vilket knappt går nu) och man kan åka till byn och handla utan att få en härdsmälta ;-)

Turister............inget ont med dem för de behövs men hos oss invaderar de fullständigt hela ön så man håller sig gärna hemma som sagt ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Håller med angående en jäkla massa turister och annat folk so
nouw.com/fia_jungdalen
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Håller med angående turister och annat folk som letar sig ut till "min ö" sommarmånaderna. Bilar och folk överallt
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229