Nu är vi igång igen :-)

Gött att träningen äntligen kommit igång igen :-) Vi behöver Gills ögon på oss och på något märkligt sätt blir vi alltid "lite bättre" i Gills närhet...hahaha.

Vi hoppade ute och är ju sista gruppen så det mörknar snabbt. Dock var vi framridna innan så vi hann med innan det blev mörkt. Jag är ju tokförkyld så min ork fanns inte där till 100%, jag orkade inte riktigt hålla ihop galoppen och få henne på bakbenen hela tiden. Därför red vi bara banan en gång. Gill tyckte jag skulle spara på krafterna tills på Lördag då vi tävlar. Det är dessutom KM då och jag vann ju som sagt förra året...hahaha, ja men jag måste ju i alla fall försöka försvara det i år....;-) Dock har jag lite mer motstånd i år än förra ;-)  Lite prestige är det ju med KM såklart ;-)

I alla fall....träningen var det. Vi hoppade fram på en kryssoxer i trav och sen galopp. Lizza var pigg men lyhörd. Sen red vi faktiskt bana direkt (på grund av skymningen). Första vändan fick jag inte alls nån bra galopp på Lizza och resultatet blev att vi hamnade fel på flera distanser. Ingen katastrof men ändock....

Andra vändan snurrade på igång bakbenen bra och kunde rida på framåtlägen förutom vid ett tillfälle då jag kom ur högersväng och hon lättade på rumpan i svängen så vi tappade rytmen lite där....därav kom vi lite i botten. Det som var bra var att vi hade driv trots att vi var lite i backläge så hon kunde hoppa upp sig på ett annat sätt än tidigare då vi inte haft tillräckligt med bakben för att kunna "backa" ur den galoppen. Ja ni fattar ;-)

Det var skitkul att träffa Cilla och Jolin också.Cilla träffade jag i Stenkyrka sist och hon red så himla bra där vilket hon gjorde idag också :-) Jolin har gjort så sjukt stora framsteg sista året och det är superkul att se hur himla bra det går för henne :-) Tyvärr flyttar Jolin till fastlandet i Oktober så....ja....vi får väl se om hon kommer tillbaka snart eller blir borta länge ;-) Men det klart hon ska bo där och busa lite ett par år. Synd bara på hästen som hon lagt så mkt jobb på. Det är svårt att tro att det ens är samma häst idag som för 1½ år sedan. Den hästägaren (Jolin äger inte hästen) kan skatta sig lycklig som haft Jolin som medryttare.

I morgon ska jag iväg en sväng till Dalhem och hämta lite foder.....kanske passar på att åka förbi Fole samtidigt och fylla på lite mer foder därifrån....får se om jag hinner.

Här är dagens bana

Måste visa er hundarna...SÅÅÅÅÅ himla goa :-) De har fått massa nya leksaker och en ny korg som vi har på kontoret. Så söta när de ligger alla 3 tillsammans :-) Och visst är Gerda charmigast i hela världen :-)

Nu är det sängen igen...Zzzzzzzzzzzz

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229