Nu kom hösten.....

Helt utan förvarning kom hösten?!? Blåsigt och +14 grader sådär bara. Fördelen är att vi antagligen slipper blinningar idag och nackdelen är att jag snart går på semester och hade velat ha några soliga strand-dagar nu när ön ÄNTLIGEN börjar tömmas på turister ;-) Men det kommer nog mer värme igen ;-)

Jag åker till jobbet kl 13 idag så jag ska försöka hinna med så mkt som möjligt. Hästarna äter frulle just nu men sen ska jag nog börja med Biggi.......eller jag kanske låter honom få lite sällis idag också med Anna och Rox....så rider jag Aggish först istället. Han skulle behöva galopptränas så det kan nog bli några varv på galoppslingan idag ;-)

Ja sen är det bara att ösa på med resten av stallsysslorna. Får nog hjälp av Anna också. Lena vet jag inte kom hon kommer idag,hon börjar jobba kl 13 och det kan vara så att hon skickar upp sin "stallhjälp" (sin sambo).

Packade lite prylar igår inför Aggish "dressyr-läger" i helgen. JAg får åka med honom fram o tillbaka eftersom det inte finns uppstallning. Man kunde göra små rasthagar dagen innan men jag jobbar då och Aggish är inte intresserad av att stå i en ruta med tusen flugor och insekter ;-) Så han får åka hem emellan.

Men det blir en del prylar som ska med ändå och jag hinner inte packa kvällen innan heller eftersom jag jobbar.

Nu hoppas jag de fått i sig frukosten ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229