Nu surfar vi på en väder-våg :-)

Återigen en helt fantastisk dag med strålande sol,knappt någon blåst och +12 grader :-) sov till 12, fodrade lunch och Ida dök upp samtidigt så när hästarna ätit klart red vi ut tillsammans. Min plan idag var klättring med Aggish så Ida hakade på med Elliot.

Efter det tog jag en fika och chillade en kort stund medan Aggish åt kraftfoder. Biggi var lite otålig för han tyckte nog att han fått vänta JÄTTE länge ;-)

Först 1 tim hö-ätand och sen 1,5 på att vi skulle komma tillbaka så det blev hans tur.

Hade tänkt att tömköra honom idag men det får bli i morgon. Vi tog en RW istället och idag kändes han nästan lite loj......i kroppen alltså, dock aldrig i skallen....hahaha. Men han var lätt svettig i alla fall vilket de blir hela tiden nu när det är så varmt.

De har nog en hygglig kondis i alla fall för härom dagen när Aggish fick en riktigt konditionspass så var han inte ens i närheten av svettig. De är ju iofs klippta.


Var hemma med Biggi igen vid 17-tiden så det var lagom för kvällsmat. Fixade i ordning dem och släppte ut dem innan jag gjorde klart resten av stallet.Lagom vid 18.30 när jag var klar så kom Anso och Cornelia och skulle rida Rox och Röskva. Så underbart nu att kunna rida på kvällen :-) Pratade lite med dem och sen har jag fixat lite inne och kollar lite på tv. Är lite mjölig i skallen efter natten. Hatar att göra singelnätter för det blir i princip inget vettigt sova. I går tyckte jag att det inte fanns tid för det för att det var så fint väder och idag kändes det onödigt att sova eftersom jag inte skulle jobba i natt ;-) Nu jobbar jag dagpass i morgon och sen är jag ledig på fredag igen. Sånt gör mig mest snurrig när schemat hoppar upp och ned på det sättet.....Men så är det.

Nu ska jag sova för jag är svintrött så jag hoppas jag vaknar i morgon bitti....;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

amandabrieditis
amandabrieditis,
Ååå äntligen vår i luften 😍
nouw.com/amandabrieditis