Ny kompis

Dollar kanske får en ny kompis(människa) senare i höst. Han har ju hela tiden vari mitt lilla "skav" och jag har inte riktigt vetat vad vi ska hitta på åt honom. Han håller inte för så mkt träning eller tävling.Däremot håller han bra för att komma ut i skogen och även arbetas. Men vissa dagar kan han röra sig lite ojämnt och då får man bara gilla läget och ta det för vad det är. Han har inte konstant ont men han blir lite stel ibland. Men nu kanske jag har hittat en som vill rida honom i skogen ibland vilket han skulle tycka va himla mysigt. Han är ju himla snäll även om han gärna glor på saker.Däremot skulle han aldrig "flyga i luften" eller hitta på något annat skit. Ja så vi får se om de trivs ihop.

Hovis skor i dag och Rox får skor runt om. Tanken va att sko henne fram men hovis ville att hon skulle ha skor bak också. Det va ju lika bra för snart blir det snö och halt så då måste vi ändå sko bak.

I kväll är det tårtfika hos sis eftersom systersonen fyller år. Dock inte så mkt tårta i min tillvaro men gärna kaffe :-) Hästarna får vila som sagt då det ska regna hela dagen(idag också) och vi ska bort. Hoppas hinna med ett träningspass också.

Jag har fullt upp med att komma upp på morgonen nu....är ju inte riktigt van att kliva upp 05.30 och sen köra på hela dagen och i säng efter 22.....men man kommer nog in i det. Jag har ju alltid sagt att det är fullständigt orimligt att arbeta så(vilket jag fortfarande tycker) och man får inget liv kvar överhuvudtaget.....men så har ju alla det ;-)

Är det bara jag som anser att 9 tim/dygn är på tok för mkt att arbeta bort i sitt liv?!?

What ever inget som jag kommer att kunna förändra under min livstid....hahaha ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229