Ny motivation

Skulle sova på dagen idag men det blev mest funderingar ;-) Sov nog bara 1 tim. I går kväll när vi tog in hästarna bestämde Lena att hon skulle morgonfodra så kunde jag sova fram till lunch och rida efter det.....men när jag gick och lade mig poppade det upp i huvudet att jag eventuellt bestämt något med Anso.....så jag fick skriva till henne och fråga....hahaha.....jodå, visst hade vi bestämt ;-) Hon skulle komma vid 9 och sen skulle vi rida tillsammans för att hon skulle testa Biggi. Jag är den enda som rider honom då jag inte riktigt törs sätta upp någon annan. Han ÄR snäll men han har lite högre temperament och kräver lite mer kroppskontroll, lite mer blod i honom. Så för att det inte ska inträffa något har jag valt att bara rida honom själv. Men Anso är superduktig och rutinerad även om hon haft några års uppehåll. Vi har samma tänk men jag är lite för "snäll" ;-) Så dagens ridtur....hahahaha och herrejösses :-) Den kvinnan kan rida, tror hon kan rida vad som helst ;-) Summan av det hela var att det jag fick igenom igår fortsatte Anso på idag. Biggi fick gå både bakom-framför-bredvid. Anso var lite snabbare på korrigeringen på honom så han hann inte riktigt med att "spela ut" så att säga,han blev vääääldigt överraskad ;-) Sen skulle vi galoppa. Aggish e ju superbra på det viset för han blir aldrig "okontrollbar" så att säga. För Anso galoppera och sen försvann hon....haahha....jag såg bara den gula reflexvästen låååångt bort och en Biggi som studsade från höger till vänster på vägen för allt som hon fick för sig var farligt. Men Anso bara laddade på och galopperade vidare :-) Förbaskat bra ridtur och superbra för MIG att se att det ÄR bara trams....han HAR inte ont någonstans, bara larv och jag KAN skruva upp kraven på honom :-) Nu jäklar lilla Biggi, nu är det färdigtramsat ;-)

Aggish höll på att krypa ur skinnet när Anos försvann i galopp men han fick snällt hålla sig i någorlunda hastighet eftersom jag satt i dressyrsadeln och väldigt långa läder.....hahaha, inte så lätt att få upp röven då så jag orkade inte riktigt med att låta honom dra på FÖR mkt. Två saliga hästar skrittade sedan asfalten hem. Biggi med öronen spetsade och Aggish va lite trött ;-)

Elliot fick massage och Biolight av Lena idag och han var mkt bättre. Nu kommer han vila i morgon också eftersom Lena jobbar sent då så jag ska kika lite på honom i morgon och se hur han känns då.

Har gått bananas på nätet idag också ;-) Eller jag har beställt lite saker. Stigbygelpåsar och en ny sladdlös klippis. Jag har haft mina några år och den stora funkar super.De två små börjar bli sådär och den ena lilla har sladd så den är lite bökig. Men det var dags att skaffa en ny liten kände jag.

Inga bilder idag, vi hade "händerna fulla" när vi red ;-) Har maskat alla hästar idag igen också. Tre ska vaccineras i kväll också.

Ja jag jobbar ju i natt och i morgon natt så jag rider på eftermiddagen i morgon. Hoppas på hyggligt väder då....

I dag har det varit grått men solen tittade fram lite nu på eftermiddagen. På förmiddagen kom en skur så vi trodde taket skulle komma in, det vräkte ned i 15 min och sen försvann det.Precis innan vi skulle ta in hästarna ;-) Men som sagt, det försvann så sen blev det helt ok även om det är väldigt gråmulet.

Maken kämpar på med ligghallen och jag borde hjälpa honom men det är svårt när jag både jobbar och ska hinna med hästarna. Men jag går av Lördag morgon och jobbar igen på tisdag så då har vi lite tid över.

Nu ska vi strax äta och sen MÅSTE jag titta på SOS-Gute....hahaha, det är ju lite kollegor som valt att vara med där ;-)

Kaatjiing ;-)

  • Hästarna

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229