Ny vecka

Ny vecka,redan inne i Juni och det är fortfarande kallt?!? Dock är det sagt att det ska komma en varmfront nu........den har i alla fall inte hittat ned till vår ö ;-) I går slog vi av vallen i Västergarn. Det har kommit så himla mkt ogräs i den,Vallmo bland annat och massa annat skit, så vi bestämde att slå den redan nu. Vi kommer inte kunna använda det till våra hästar eftersom det blir alldeles för kraftigt men det blir bra till Mårten och deras lamm. Vallen är ju nysådd och planen var att ta hö på den men det är alldeles för tidigt så det kommer inte att torka heller,det får bli hösilage av det.

Förhoppningsvis hinner vi få ansing på det senare i sommar. Annars blir det kanske en fin skörd till nästa år.

I dag ska jag försöka hinna med lite saker innan jobbet. Trimma Aggish bland annat och hur jag gör med Biggi får jag se.....antingen får han sin vilodag idag eller så får han den i morgon. Tisdag,Onsdag och Torsdag kommer Lena och rider med mig. Ella kommer förmodligen upp också eftersom jag sagt att hon kan börja skritta Lizza. Vet dock inte vilken dag hon kommer.

Anna är bortrest och Jossan kommer på Tisdag. Så ser det ut och jag har EN ledig dag den här veckan....vilket är Onsdag och resten av dagarna jobbar jag.

Just nu längtar jag bara till veckan efter midsommar då min "halv-semester" börjar. Kommer ta semester 2 dgr/v fram tills Agusti och sen ytterligare 2 helveckor. Vi har lite saker inplanerat som ska göra här hemma och jag ska försöka ha en P&J samt en P&R under sommaren. Men först är det VBR-kursen och sen sadelutprovningen :-) Mycket som händer i sommar och jag ska börja hoppa Biggi lite.Det känns som han börjar bli redo för det ;-)

Nu ska jag hoppa i kläderna och börja dagen ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229