Nytt projekt

I dag drog jag igång projektet "renovera foderkammaren" och nu har vi fått ut det mesta i nya byggda delen så att vi kommer åt att kakla och lägga klinker i den gamla.

Diskbänk,kyl, tvättmaskin och varmvattenberedaren är kvar på den vänstra sidan tillsvidare.

Och såhär kommer det att vara under tiden som vi kaklar. Funkar bra och vi fick ut den provisoriska bänken också :-)

Sen började vi inventera allt kakel och klinker.........precis hur mkt som helst.....men det är blandade sorter av allt,olika färger,olika tjocklek och storlek............och det värsta är att vi inte vet vilket som är kakel och vilket som är klinker....hahaha. Men sen kom maken på att det fanns ÄNNU mer och det hade han faktiskt köpt för att lägga golv i foderkammaren ;-) Så det är klinker som kommer räcka perfekt.

Kaklet hittade vi 2 färger av som nog kommer att bli på 2 väggar. Sen sätter vi antagligen vitt på hela väggen där diskbänken står och det blir kakel från tak till golv. Ska bli så jäkla skönt med nytt fräsch foderrum och sen är det jäkligt roligt att kakla också :-)

I kväll va kusinens make med ned på vårt hygge...han är "skog"- något...det finns ju typ 20 titlar inom skog....hahaha....men han har i alla fall hand om statens skog eller vad man nu ska kalla det. Han köper in skog åt staten....enkelt förklarat. Han är i alla fall en fena på skog ;-) Han blev helt lyrisk när han kom ned på vårt hygge. Han sa att det var ett fantastiskt hygge, återväxten då alltså. Vi har ju inte återplanterat ännu och det sa han att vi absolut inte behövde heller. Roligt att höra :-)

I morgon tror jag maken planerade att åka till byn och skaffa hem primer och lite annat som vi behöver.

Jag ska fortsätta med foderkammaren, rida och vid 13.45 ska jag till Åsa och bli knådad. Sen hoppas jag att spänningarna i nacke/axlar släpper lite.

Mitt "tiger-lejon" var fin idag också och när han slutar skutta höger/vänster så är han helt magisk att rida :-) Det var en himla massa mygg men det stod han ut med. Att ta ut Aggish i mygg-skogen är bara dumt.....det slutar med världskrig ;-)

Har inte lagt någon plan för grabbarna i morgon, det får bli lite som det faller sig....beror på hur hett det blir om jag rider morgon eller sen kväll.

Vi har precis ätit kvällsmat....(bra tid för det.....22.10....) och ska krypa ned i sängen nyduschad............sköööönt ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer