Och den sista dagen ;-)

Jag kommer INTE att göra någon årskrönika ;-) Allt finns här och det skulle bara kännas som en upprepning av allt. Så ni får helt enkelt "gå tillbaka" och kolla om ni undrar hur året varit ;-)

I dag vaknade jag 6.15 så hästarna fick komma ut tidigt. Men å andra sidan får de gå in tidigt i kväll istället. Anso och Linda kom vid 8.30 och sen red de tillsammans på Rox och Aggish. Anna och Jossan kom vid 9-tiden och red Röskva och Guiness på en långtur. Alla hästar har fått galoppera ur sig 2019 idag :-) Biggi också och fiiifaaan va han busade ;-) Men han jobbade i töm idag och min plan var att VERKLIGEN tömma honom ordentligt. Och det var han heeelt med på ;-) Jag tror han försökte överträffa sig själv.....hahaha.....jag hade lagt fram 3 upphöjda bommar och en sista bom på 40 cm som han fick galoppera över. Ni fattar hur trångt det blev för honom eftersom han var TVUNGEN att sparka bakut efter varje språng ;-) Ja ni fattar nog att det inte går att filma när man tömkör honom för jag måste ha kontroll på tömmarna hela tiden eftersom han bockar och busar och skenar som en galning hela tiden. Jo kanske de sista 5 minuterna hade gått att filma men då travar jag ju bara av honom så det är inte så mkt att se. En vacker dag får jag någon som kan filma honom ;-)

Hans specialitet är först en bock och en bakutare på det och när han landar med bakbenen hoppar han som en hjort rakt uppåt/framåt och kickar bakut igen........och den serien kör han sådär 3-4ggr på raken. Men han är glad och jag är glad när jag står på marken då....hahaha.

Dagens väder har varit galet fint men förbannat "blåsigt".....typ 16 sekundmeter vilket iofs inte är det värsta, det brukar vara värre. Men det är ju liiite märkligt att det är "Aprilväder" sista dagen på året?!? Men jag såg att någon lagt ut på FB att det var samma väder 1792......så det har ju hänt förr med andra ord ;-) Jorden KOMMER inte att gå under i år heller ;-)

Allt klart för intag i kväll och i morgon är det bara jag och Anso som rider. De andra ska antagligen vara bakis ;-)

Vi lär inte höras förrns "nästa år" så med detta önskar jag alla mina läsare Gott Nytt År och ta det lugnt med alkoholen och inga raketer hoppas jag.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229