Och nu ett omfall.....

Jag MÅSTE skaffa en RIKTIG väckarklocka.........klockan på mobilen verkar göra lite som den tycker. Vaknade tidigt i morse men gick inte upp eftersom klockan inte ringt. Låg och sparkade mig trött säkert 1½ tim innan jag till slut kollade klockan på mobilen.........då stod den på 06.45 och att det var ett missat larm?!? Heeeelt omöjligt eftersom jag varit vaken och VET att den inte ringt. Jag tog för givet att klockan inte var gå-upp-tid just eftersom den inte ringt!!! Jäkla skit säger jag bara......så nu blev det ju ini helsike bråttom istället.........grrrr. Men jag kom ändå till jobbet i acceptabel tid.

Men det visade sig att jag fick vända i dörren....hostade några gånger men hann liksom inte ens fundera på det innan jag åkte hemifrån efersom jag hade så bråttom....och visst....det kliar i halsen och jag hostar lite då och då och näsan är lite sådär lagom snorig, inte mkt alls. Dock skickade de hem mig på direkten just in case....ja varken de eller jag tror att det är Covid men vi är sårbara och har några på firman som har konstaterat Covid så vi har inte "råd" att chansa......så idag jobbar jag hemifrån med det jag kan vilket inte blir så mkt eftersom jag inte fick med mig någon jobbdator och kommer därmed inte åt vårt system.

Fortsätter det och jag måste vara hemma fler dagar så behöver jag försöka få hem en jobbdator.

Så ser det ut idag i alla fall. I kväll tränar jag........förhoppningsvis om inte detta tänker eskalera.....men det känns inte så nu i alla fall.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer