Oj.....vad hände?!?

Jag "råkade" komma hem med några träns😁........dock va det behövligt(helt otroligt?!?) för Rox behövde ett till och Lizza också...ja eller behöver och behöver...beror ju på hur man ser på saken ;-)

I alla fall,som jag sa förut,så vill jag ha MINST 3 träns med olika bett så man bara kan haffa ett i flykten och slippa byta bett.....sen "råkade" Lizza få ett alldeles eget "dressyrträns" med bling ifall vi skulle hamna på dressyrbanan i framtiden ;-) Det ser dock lite mörkt ut eftersom jag inte lyckats få Liza att komma ned med Ergo-sadlar ännu....men hon kommer nog framöver ;-)

Lizza gick i töm idag och det var jag ganska glad för....hahaha, jisses att jag slapp sitta på den krutburken idag. Hon var helt tossig och till en början fick jag mest "hänga" i tömmen för att ens få henne att BARA trava....men hon lugnade sig sen och kunde jobba bra. Jag fick henne till och med att "trampa" (för något annat kan jag inte kalla det ännu)några steg. Hon behöver ju bli kvick i bak så jag jobbar på henne för att hon ska bli snabbare.

Sen fick Rox också gå i töm så nu kan Ellen rida resten av veckan istället. Hon var också superduktig men dock inte lika tossig. Hon är en dam med resning men både hon och Lizza hade nästan grus i näsan när de va klara. Så himla avslappnade och fina på slutet.

Rox ansåg att makens skopa ALDRIG tidigare funnits på gården....?!? Nä den ramlade precis ned från himlen....hahaha

Sen bytte jag hade till dem eftersom man hotar med klass 1-varning här i natt....den har vi inte sett så mkt av ännu men jag orkar verkligen inte kliva upp mitt i natten och vimsa omkring långt nere på vallen för att försöka få in hästarna då. Så jag har bytt vatten,gett dem hö och sen öppnade vi ligghallen så de kan gå in ifall de vill. Dock finns inget att ligga på där men de kan i alla fall gå under tak. Och blir det allt förjävligt i natt så är det liiite smidigare att få in dem från den hagen ;-)

Å sen en annan sak....mina vänner verkar gå bananas i hästköp de senaste dagarna....hahaha. Jag har två stycken som typ köpt häst "över disk" kanman säga. Från ena stunden till andra. Men det har inte varit några galna köp men jäkligt snabba ;-) De kommer bli bra för båda två :-)

Nu är det sängen igen ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer