Olika typer av skit..........

Vädret har dock inte varit skit, varken i går eller idag. Eller på förmiddagen spöregnade det men sen klarnade det upp lite. Däremot blir det ingen tripp till Camilla denna helg. Hon var dubbelbokad så vi flyttar fram det,så kan det bli.Skittrist men any way...life goes on ;-)

I morse vaknade maken på ett FANTASTISKT humör..........NOT. Vanligtvis är det jag som inte får sova på nätterna med anledning av att han snarkar HYSTERISKT vissa nätter. Såklart puttar jag på honom då för att han ska vända sig vilket ofta funkar....oftast men inte alltid. Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag fått gå ned och lägga mig på soffan eller i gästsängen....säger jag att han snarkar så är han blixtsnabb med att säga "då skulle du höra dig själv".........hm ja inte vet jag men det är jag som är vaken och det är han som sover så hur han vet att jag snarkar......det kan man undra ;-)

Det finns en anledning till att jag ALLTID sover till ljudbok eller pod....då brukar jag kunna somna om jag har tur....men igår hjälpte inte det för han snarkade så han nästan fick andningsuppehåll så jag puttade kanske lite fler gånger på honom än vanligt...;-)

Det resulterar i att HAN plötsligt inte kan sova (krigslarm...)och går ned och lägger sig på soffan. Däremot fick jag sova i natt :-) Men i morse var han på ett uselt humör och började direkt när han klev upp att irritera sig på att Lizza stod i ligghallen och sparkade på plåten. Hm...jo jag vet att hon gör det när något irriterar henne eller hon är förbannad vilket antagligen var fallet. Maken menade att han inte kunde sova på grund av det och kallade Lizzan för en del saker......;-) Så morgonen började sådär kan man säga.....;-) Men på lunchen va maken hemma och jag vet inte men han har säkert spikat fast plåtarna igen ;-) Vi får se vem som ska sova i natt....hahaha...han tyckte vi skulle spela in mig under natten för att se att jag snarkar precis lika mkt som han ;-) Det blir bra men det kommer nog bli en ganska trist ljudfil att lyssna på för honom ;-)

I kväll blir det dressyr för mig och Agge. I morgon rider Linda i skogen och i helgen får vi se. Vi har eventuellt en hoppträning på gång på Lördag...beror lite på. Och på söndag....tadaaaa...då ska vi "åtgärda" ligghallen så att det inte låter när Lizza sparkar i plåten.

Världsliga ting idag ;-)


Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
folk som snarkar kan fan driva mig till vansinne så jag förstår dog fullt ut med att du lägger dig på soffan. min sambo snarkar emellanåt men värst är hans jäkla tandagnissel , det skär i hela skallen på mig.
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229