Omfall.......

Det blev en annan plan igår. Jag blev jätte sen på jobbet och va inte hemma förrns 18.30 och började med att ta tag i stallet. Aggis och Qsan gick kvar ute ännu för jag vill ha boxar och stall klart när jag tar in dem. Så klockan sprang iväg och jag skulle egentligen åkt 19.30 men när jag tog in Aggis så kände jag plötsligt....lilla gubbisen....han har gjort 3 sviiiinbra hoppträningar under veckan så han behövde faktiskt vila. Jag hade gärna åkt på en hoppträning till för MIN skull men allvarligt.....jag måste ju för tusan kunna behålla den bra känslan 1 vecka tills nästa träning ?!? Klart jag kan, jag känner att jag hittat knapparna nu så det känns bra. Han ska ju inte behöva göra träning på träning för att jag ska behålla känslan ;-)

Så han fick stanna hemma och vila vilket han nog va ganska nöjd med.Han fick massage på främst manken-halsen och nacken och han njuter så himla mkt att man inte vill sluta. Och när man slutar kommer lilla mulen upp i ansiktet och han blåser på en lite som om han vill säga "snääääälla, bara liiiite till" ;-)

Det som kände himla gött var att han var helt kall i alla 4 ben, inte en galla eller nåt överhuvudtaget trots att han gått 3 hoppträningar :-) Det gjorde mig lite extra glad.

Lena kom förbi en sväng och tog en "stå-fika" också. Moa va med och vi bestämde att hon skulle stå på loppisen på Rävhagen och sälja lite saker åt mig. Sen fick hon med sig några schabrak till Goofy, snacka om lycklig unge....hahaha, härligt :-) Hon ska få luva sen också när jag har tid att göra klart nån till henne ;-)

I dag rider Linda Aggisen i skogen. Solen tittar fram idag också så de får nog en skön tur :-) I morgon blir det dressyrträning och på Torsdag vet jag inte ännu.....planen var att jag skulle jobba 15-23 men jag måste nog revidera den planen och jobba dag istället. En nöt att knäcka eftersom ridhuset är bokat precis hela dagen...........kanske får åka bort till det andra ridhuset och tömköra istället....vi får se hur det blir.

Fredag ska jag försöka vara ledig faktiskt eftersom jag jobbar helgen sen och då rider jag på dagen och ska klättra tänkte jag.

Behöver jag säga det igen..........jag längtar så att det gör ont i hjärtat efter att den här skitårstiden ska ta slut.....

Ska på allergiutredning idag också, för det där med nötter. Och sen ska de kolla på mina eksem och försöka komma fram till vad det beror på. De försvinner inte även att jag fått både kortison och annat....så NÅGOT fel är det i alla fall.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229