Överkörd?!?

Fattar inte...maken väckte mig 07.20....har inte hört klockan och dessutom brukar jag alltid vakna INNAN den ringer??? Kände mig helt yr och totalt överkörd som av en ångvält. men nu är hästarna ute,Dollar inne,alla har fått mat och jag har fått kaffe...phuuu ;-)

Alldeles strax ska jag kläd på mig och ta stallet. Sen rida Agge. Maken är hemma idag för han har massa saker han måste fixa i samband med begravning/boupptäckning osv. Vi ska i alla fall köra ut frysboxarna i hagarna för nu har det kommit minusgrader.Dock håller det säkert inte i sig mer än några timmar men det e lika bra att få det gjort.

Jobbar som sagt kväll så det blir att "tarva" på nattsömnen i natt eftersom jag börjar 7 i morgon ;-) Hur man än vänder sig så har man röven bak liksom...hahaha.

Nästa vecka blir en riktig "Hell-week" kan man säga....dessa veckor är INTE alls bra för min del men sån tär ju svårt att styra....det brukar sluta med att jag kraschar....:-(......det är ju det här med "vardasgpusslet" som ska fungera.

De som har barn har det för jäääävla bra kan jag säga (ja bli lite förbannade nu då alla föräldrar...)Jo jag vet att alla föräldrar tycker att småbarnsåren är skitjobbiga med dålig nattsömn m.m....men för det första är det TVÅ om saken,för det andra har de BETALT när de är hemma och INGEN säger något om att det faktiskt ÄR hemma....det e bara att vabba eller ta föräldraledigt.....helt i Juli också..hahaha. Well....så är det och jag får betala för dem ;-)

Nu ska jag ta hand om "mina barn" som INGEN betalar för och som INGEN ger mig ledigt för oavsett hur sjuka de är ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229