Osäker start på dagen

I morse startade dagen en aningens osäkert..........hade träning(dressyr)kl 10.30 så jag blev inte direkt fnissig när himlen öppnade sig strax efter 9.......skrev till coachen och fick svar att de jobbade för fullt för att få ordning på sin ridbana ;-) Det kom ju liksom 70 mm i går också ;-) Men det sprack upp lagom tills jag lastade Aggish :-)

Ridbanan var lite tung men ridbar och Aggish var strålande idag :-) Han tror verkligen att han är en GP-häst nu ;-) Kanonkänsla och det blir super att ta vid på onsdag igen.

När vi kom hem igen hade Lena också kommit så jag gjorde klar Aggish och sen tog vi en fika. Efter det red vi ut tillsammans med Biggi och Elliot. En lagom runda eftersom båda två har vilat 1 vecka.

Anna om också och red Rox idag istället för igår eftersom det var monsun-regn igår.

Sen på eftermiddagen har jag roddat i stallet med massa saker och planen var att ha en elev på kvällen men jag kände att jag hade en del att göra så vi flyttade det till i morgon bitti istället. Sen har jag ett par elever till i veckan.

Får se hur jag får ihop det sen efter semestern.....kommer de hit så funkar det men ska jag åka runt så kommer det att funka sämre när jag har 2-3 hästar att rida själv......vi får se hur mkt Linda kommer att rida Rox också.

Om ett par veckor ska jag filma och lägga annons på Rox så jag hoppas att det är någon som känner att just Rox är deras drömhäst :-)

Det har regnat så galet att sandpoolen numer är en riktig pool.....

Nu är det sängdags och kanske en film.....om inte maken redan somnat för då lär jag (som vanligt) få kolla film själv ;-)

Kaatjiing ;-)

  • Hästarna

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229