Övergångar-tempoväxlingar-klättring

I kväll red vi till Sandsjö-skog för att klättra bland annat vilket vi gjorde. Sen har vi jobbat på övergångar vilket gick superbra och även tempoväxlingar. Lizza är otroligt känslig för sitsen och direkt när man vinklar bäckenet så får man svar :-) Många fattningar och avbrott till halt med ryggning också. På sandslingan var det en rotvälta som "placerat" sig precis bredvid stigen och den var såklart fullständigt livsfarlig...hahaha. Men med lite övertalning gick det bra.

Bytte till WTP-bettet också och hon blev direkt mkt bättre i munnen så det är troligen nån vass kant som irriterar henne. WTP-bettet är ju "lock-up" vilket gör att det blir ett jämnare tryck i munnen eller rättare sagt inget tryck alls. Så det 3-delade får vila tills vi haft Strage här och fixat tänderna på henne.


Sen hade grannen plöjt son åker och lyft bort en jättestor sten som han lagt på andra sidan vägen på den åkern.....trauma för Lizza för den brukar ju inte ligga där annars ;-) Det roliga var att hon inte reagerade förrns jag gjorde halt och skulle ta ett foto...DÅ blev den en "grej" på en gång och hon tutade som bara den innan hon tordes gå förbi ;-)

Nu har vi ätiti och jag kollar lite på Global Championship i väntan på att vi ska gå ned på ridbanan och testa belysningen ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229