På jakt.........

Hm....jag är på jakt efter tre saker.....till stallet som vanligt....hahaha. Det ena är tränsväska för att hålla tränsen fräscha. De är iofs inga problem att hitta men jag vill hitta det andra samtidigt.....helst från samma ställe ;-) Allt för att slippa beställa från hundra olika ställen.

Jo en hinderduk. Jag vill ha den som fanns på Hööks tidigare men som längre inte finns i sortiment :-( Hur kan man ta bort en sån bra sak?!? Den kostade runt 500-hundringen vilket är ett förträffligt pris och står i proportion till vad den faktiskt är värd. Visst går det att hitta hinderdukar på andra ställen men då ligger de på långt över 2-3000:- vilket är helt orimligt för något som bara ska fungera som träningsmaterial. Självklart om man ska ha den i tävlingssammanhang men för en annan random ryttare är det på tok för dyrt.

Så är det någon av er som vill bli av med sin hinderduk från Hööks så hojta till😜Jag köper den gärna i så fall.

Sen ska jag beställa en vattenmatta från Hööks också....dock fanns den inte online :-( Men det finns säkert någon som ska över vattnet som kan svänga förbi Hööks och ta med. Kan ju hända att vi själva åker en sväng också.....;-)

Nu upp på hästryggen ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229