På prov?!

Att ha annonser ute innebär alltid massa konstiga mail, sms och förslag på allt annat än att just köpa och betala hästen ;-) Om man sätter ut en saluannons så är nog tanken att hästen skall säljas och ingenting annat.

Jag har fått flera "märkliga" förslag på allt annat UTOM att köpa Rox......ha på prov några månader för att EVENTUELLT löpa hästen senare.....hyra hästen......"låna" hästen......ja you name it ;-)

Jag skulle aldrig få för mig att låna ut hästen för EVENTUELLT senare köp.......hur bussigt är det mot Rox?? Hon får flytta och börja känna sig hemma och sen ska hon kanske hem till oss igen......eller iväg till någon annan som EVENTUELLT köper henne sen?!?

Jag förstår att man vill vara säker på att man skaffar en häst som kommer att passa en men det får ju inte vara på bekostnad av Rox i så fall. Då får man väl provrida upprepade gånger i så fall. Och när man letar häst så borde man väl någorlunda veta vad man söker?

Sen vet väl alla att det tar 1-2 veckor innan hästen fattat att den flyttat och det är ju då den börjar ifrågasätta saker o ting tills den efter ytterligare några veckor börjar känna sig hemma och acceptera situationen. Den tiden måste man ju räkna med liksom.

Ja ja man kanske borde skrivit "ej foder, ej prov, ej utlåning" och så vidare? Men å andra sidan borde man väl kanske förstå att detta inte är aktuellt i fall det är en "saluannons" ?!?

Ja vi får se, hon står inte i vägen här heller även om jag önskade att hon fick en egen människa ;-)

Kaatjiing ;-)Gillar

Kommentarer

ellenwiklund
ellenwiklund,

Vad trött man blir på folk.. Nåväl, hoppas du hittar en bra människa till din fyrbenta fina vän. Kram 🤎

nouw.com/ellenwiklund
IP: 82.99.3.229