På tidig tur

Utsläpp för pållarna strax innan 07 i morse, mockning och allt annat klart vid 8.30 och kl 08.30 stod Biggi på stallgången färdig för en dust i skogen ;-) Anso skulle komma vid 9 men jag tänkte nog att hon skulle bli lite sen så jag hann med Biggi innan. Och det blev hon ;-)

Biggi skötte sig hyggligt även om han är en km hög och skiter på sig av precis allt ;-) Idag var det en förvirrad jägare igen som stod på vägen långt bort......Biggi kunde inte för sitt liv fatta att det skulle vara en människa med orange mössa och lite andra neonfärgade kläder på sig ;-) Men till slut började han gå emot oss och skulle antagligen vara snäll att "hålla sig undan" när han såg att hästen blev rädd för honom.....så han kryper under tråden in till kohagen och smyger in bakom en gran......hahahaha....ja ni kan ju själva gissa vilken effekt det gav på Biggi.........hade det inte varit farligt innan då blev det så nu. Han snurrade,tutade och visste inte vart han skulle ge sig av. Till slut kom jägaren fram och gick längs med tråden emot oss och när han kom såpass nära att han kunde höra mig så ropade jag "Hej" varvid han svarade detsamma...........DÅ fattade Biggi att det var en människa så då ville han istället "ta rygg" på honom och följa med honom bort till hans bil lite längre bort.....hahaha....ja vi tog oss förbi efter några piruetter till slut ;-)

Även om han kokar över hela tiden så är han fin att rida och känns suerfräsch i alla fall :-) Hann tillbaka precis till när Anso svängde in på gården, timing ;-) Lena var också i stallet men eftersom hon bara skulle skritta Elliot så red hon ensam.

Jag, Anso och Cornelia red ut tillsammans sen och Aggish har nog med Prosecco i skallen....det bara bubblar och han kickar med skallen så att man nästan flyger av. Måste komma ihåg att sätta på honom halsring nästa gång för idag slet jag nästan av halva manen på honom ;-) Men han kickar ju mer när han går bakom. Är han först så är det inte så himla farligt med det. Han är som han är ;-)

Rox uppför sig kanon och var väldigt avslappnad idag, eller det är hon för det mesta numer :-) Stallet är klart och Lena nattar dem i kväll eftersom jag jobbar.

I morgon är både jag och Lena lediga så vi tänkte rida tillsammans för en gångs skull, det var ett tag sedan. Får se om jag orkar masa mig ur sängen vid 06.30 i morgon för då hinner jag rida Biggis först på morgonen innan Lena kommer så jag kan ta Aggish då. Ingen träning denna vecka. Jobbar alla kvällar och är bara ledig i morgon kväll så vi hoppar över träning denna vecka. Behöver ha EN ledig kväll hemma också ;-)

I foderkammaren har mamma godis.......;-)

Ska äta lite och sen duscha innan det är dags för jobb. Fattar inte hur jag fått till mitt schema de här veckorna.......jobbar ju fan hela tiden?!? Men jag är i alla fall ledig nästa fredag också och då ska det (enligt SMHI) bli sol dessutom :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229