På tur med Felicia och Guiness

Fick sällis med Felicia och Guiness idag :-) Biggisen va lite spänd inledningsvis men det släppte fort. Han glor på samma saker som Aggish ;-) När vi kom in i skogen och kunde trava på så vaknade han till och hornen växte lite....hahaha. Inte alls så att han gör nåt dumt men han är pigg och trampar på vilket jag tycker är underbart :-) Åh som han påminner mig om Flipper. Man får rida nära sadeln,lätt i handen och lugn i lättridningen så går det galant. Han var rätt irriterad på flugorna idag tros att jag nästan dränkte honom i flugspray.......ytterligare ett bevis på att flugspray bara kostar pengar och inte hjälper ett enda skit :-( Men när vi kunde trava på blev det bättre.

Han blir duktigare för varje dag att stretcha och det är ett måste i hans rehab för att alla spänningar ska släppa helt. Jag masserar oftast loss honom i nacken innan jag rider också vilket gör skillnad.


Resten av "högen" har blivit tömkörda idag ;-) Ridbanan sladdad och stallet klart så nu kan jag åka till jobbet ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

lborgstrom
lborgstrom,
Superfin blogg!
Spana gärna in min blogg där jag skriver om min satsning i dressyren, här kan ni läsa om tankar från högt och lågt om att komma så långt som möjligt inom dressyren!
Hoppas du gärna vill läsa om vår resa!
nouw.com/lborgstrom