"Packad" vecka

Denna vecka,som alltid, är fullsketen med saker som ska göras...

Nu ska jag först packa det som blev sålt igår och skicka det. Sen ska jag måla en vända till på bommarna, sätta igång tvättmaskinen (både inne och ute),bära ut valpisarna och sen tror jag de på skogen får tidig mat så att jag har ett moment mindre i kväll då jag ska rida och fodra de andra härhemma. Roxan ska i töm idag och sittas på också. Ska försöka vara i säng innan 14 så att jag i alla fall får 3 tim sömn. 

I morgon ska jag sladda ridbanan(om jag hinner) och bygga bana tills på onsdag. Och sen det vanliga racet såklart.

På torsdag vill sis ha hjälp med Fia, på fredag kommer ErgoX2 och på Lördag tävlar vi......dessutom jobbar jag natt hela veckan.....piiihuuuu ;-)

Men nu e hörskörden inne och vi kan börja ägna oss åt vårt eget....(hjälp säger jag bara)...det är så sjuuuukt mycket som ligger efter här hemma att man nästan mår illa.....ja ja det ska väl komma ikapp liiite nu i alla fall.

Det absolut första som måste göras e nog att trimma av alla marker.....elen går knappt runt vallarna längre....sen MÅSTE Magnus ta bort sina saker från Västergarn INNAN fredag. 

Och nu har jag "tjata" så himla mycket på det där samtalet som ska göras för att vi ska komma igång med ridbanan....jag e fasiken värd min ridbana nu!!!!!!!!!! Jag har väntat i 4 år på en ridbana nu UTAN att gnälla överhuvudtaget. Jag e så sjukt trött på att transportera 3-4 dgar i veckan......hästen e också sjukt trött på det ;-)

Hur som helst, hoppas Magnus nu får tummen ur att ta de kontakter som ska tas för att det ska komma igång..........

Nu måste jag sätta fart.....

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer