Pajkastning

Den här tiden på året, detta år, är pajkastningen i full gång ;-) Det här med att utsätta andra människor för hat får en heeelt ny dimension. Diskussionerna om näthat har pågått i ganska många år nu och att inte "namnge" människor eftersom man gör sig skyldig till brott.

Att alla människor ha olika åsikter är knappast en nyhet men jag förvånar mig lite över hur "icke-politiska" människor plötsligt blir "politiska" när valet stundar. Hur de engagerar sig MER i att idiotförklara alla de som inte har samma åsikt som de, alla som inte har samma politiska "färg" som de?!?

Man lägger ned hela sin själ i att leta fram "skelett" och förklara hur "dumma i huvudet" alla är som inte inser hur fel de har?!?

Oavsett vilken politisk tillhörighet varje människa har så är det väl ändå upp till var och en?!? Eller???? Det finns INGET parti som har ett partiprogram som fyller ut exakt allt som man önskar och för mig är det absolut bästa partiet...............mitt eget......hahaha.

Men håll med om att det är förbannat irriterande och frustrerande att varje dag behöva läsa inlägg på sociala medier från "proffstyckare" som troligen är precis lika lite insatta i alla partiers agenda som vem som helst. Att ens orka engagera sig för att försöka få andra människor idiotförklarade?!?

Samhället kommer aldrig någonsin bli "som jag vill" och det får jag leva med. Det enda jag kan göra är att eventuellt rösta för att komma så nära jag kan till att få de förändringar just jag vill ha. Men att ondgöra mig över att någon annan vill något annat i samhället? Att ens orka är för mig ofattbart.

I dag fungerar det så i vårt land att människor inte talar om vilket parti de röstar på,ja förutom proffstyckarna då såklart. Det är lite "fult" att prata om vilken politisk "färg" man håller sig till ;-)

Jag har för väldigt många år sedan helt slutat bry mig om vad folk tycker och tänker om vilket parti som ska styra.....i 4 år!! För det är ju det allt handlar om.....4 år. Vad kan ens rimligen välta ett helt samhälle på 4 år? Katastrofen kommer inte vara ett faktum på 4 år även om väldigt många verkar tro det.

Det som däremot kan vara en katastrof på 4 år är helt andra saker........det är alla år av missväxt.....vi är inne på det 3:dje året nu med missväxt och denna säsong slog rekord. Jag kn tycka att DET är något att bry sig om. För väldigt måna människor tror att katastrofen stannar vid att många kor inte får mat...........undrar om de förstår att katastrofen är SÅ mkt större än så.....

Fattar de att i förlängningen kommer de inte få mat på bordet....varken kött, bröd eller grönsaker!!! Och jag kan säga att det kvittar vilken politisk tillhörighet människor har i den saken för här handlar det om att kasta alla åsikter åt helvete och samarbeta om vi ska ro detta i land. Det här handlar inte om att många djur får dö i onödan.......detta är så mkt större än så.

Så det finns viktigare saker att engagera sig i än vem som röstar på vilket parti och vem som är idiot eller inte som inte har samma åsikt ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229