Påsken är över

Nu är påsken över....nästan.Det är ju bara idag kvar och idag jobbar jag så för mig är påsken över ;-) I går blåste det halv storm och det gick inte att komma in i ridhuset :-( Så med andra ord fick Aggish vila i går och idag (eller snarare i kväll) planerade jag att trimma i ridhuset.......medn GIVETVIS är ridhuset boka heeeela dagen :-( det är ju "påsklov" och då har de massa aktiviteter...dock alltid bara för barn och ungdomar så vi vuxna får inte komma in....hahaha. Men det klart, det är ju ungdomarna som är bidragsgrundade.....;-)

Skit samma, det är bara att ge Aggish en lugn vecka eftersom det ser likadant ut HELA veckan :-( Det är bokat från morgon till kväll men man har ingen aning om VAD som är bokat.....bara ATT det är bokat. Lite synd för visste man vem/vilka som bokat så hade man kanske kunna "samköra" med någon.

Nästa helg är det kurs för "Otto" igen och jag ska se om det finns någon restplats kvar. Jag har lite svårt att planera så lång tid i förväg så jag får hoppas på en reserv ;-)

Det är ju ingen träning i morgon heller men däremot en s.k. "centimeterhoppning" på kvällen som jag hänger på så att vi i alla fall får några språng denna vecka.

Vi får se hur jag får till det med ridning i kväll. Kan eventuellt vara ledigt i ett annat ridhus....får kolla upp det. Eller om ridbanan kanske torkat nu när det blåser så förbannat ;-) Då kan jag i alla fall tömköra där :-)

I övrigt i helgen har vi inte gjort så mkt "påskigt" dels för att vi inte är några "högtidsfirare" över lag och dels för att vi uppskattar att vara hemma när vi är lediga.

Jag hade träningar i går vilket gick superbra för alla som var med :-) Skulle vara skönt att få komma utomhus snart och träna. Det blir mer plats och närmare....för mig i alla fall ;-)

Det skulle vräka ned snö under natten som gick men för en gång skulle hade vi tur så det kom typ 8 flingor bara. Däremot är det halv orkan som sagt.

Planen i morse var att träna innan jobbet.........och GIVETVIS försover jag mig..grrrrrrrr. Och eftersom jag gör jourpass så kan jag inte flexa utan MÅSTE vara i tid på jobbet så jag fick skita i träningen.........faaaan säger jag bara. HATAR verkligen när mina planera HELA TIDEN går i kras....men jag får träna i morgonbitti istället.

Nu håller vi tummarna för att den sista snön kommit för denna säsong ;-)

Kaatjiing ;-)Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229