P&J och medvetslös....

Hur kan det komma sig att VARJE gång jag ska upp hyggligt tidigt och iväg på nåt med Lizza så blir nattsömnen kattskit?!? Och nej jag blir inte "nervös", det har bara varit tillfälligheter som gjort att det blivit så och det förstör precis hela dagen sen.

I går lade jag mig runt 23 men maken va vaken till typ 02 då han kom upp och lade sig...tände lampan....hundarna hoppade i sängen....sen somnade han typ "på" mig så det blev ingen plats kvar i sängen....ja sen började han snarka och prata i sömnen....hahaha. Ja det fick bli soffan men då var kl 03 och sen var det HELT omöjligt att somna...faaan. Jag somnade och sov typ 1-2 tim innan jag gick upp.

Ja den där P&J:en vi var på idag lämnade övrigt att önska.....;-) Till att börja med fanns det ingen där när vi kom dit...det började kl 10 och de började bygga banan strax EFTER 10?!? Sen var det nog den mest ostrukturerade P&J vi varit på för man hade ingen som helst aning om vem som skulle rida, vilken höjde det var eller hur deras upplägg var....eller det fanns nog inget upplägg ;-) Banan var tung och ojämn och massa stora stenar....

Alla var väldigt trevliga så det var inga problem men frågan är om de ens hade planerat något överhuvudtaget inför sin P&J?!?

Jag red väl fram 3 ggr då det verkade som att det började närma sig men fick avbryta för att det bara var en enda röra allt. De körde alla höjder upp till 1 m och sen började de om......med ridhästar?!? Hade kanske varit bättre att ha både ponny och ridhästar på samma höjder?!?

Skit samma, när kl var 12.30 och Lizza var näst intill sönderbiten och dessutom började bli sur så gav vi upp....då var det ända en bra stund kvar tills vår höjd på 90-1m....så bara för att få komma hem "trängde" vi oss in på 70 cm så vi kunde få åka. Lizza var så taggad och glad att äntligen få se hinder så jag ville att hon i alla fall skulle få hoppa lite. Vi rejsade runt på 70 och sen lastade vi och åkte hem. Oavsett höjd hade jag hur som helst inte velat rida mer än 90 på det underlaget så det kvittade liksom att det var 70cm. Som ni hör va vi inte så impade av den där tillställningen och nu får jag väl skit för det av någon som känner någon som känner någon som är med i den klubben....hahaha. Men jag skiter rätt hårt i det faktiskt ;-) Det är bara ren fakta.

Maken har hållit på med ligghallen idag, det går framåt ;-)

Sen gick jag och lade mig en stund i lastbilen....va så sjukt jäkla trött så jag toksomnade och sov ungefär som jag fått en påk i skallen.Maken väckte mig vid.....18.30 tror jag?!? Sen har vi ätit och nu ska jag sova ännu mer ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229