Plötsligt sker det under :-)

Jag tror att de flesta håller med mig att startsträckan för de flesta karlar är orimligt lång.....oavsett vad det gäller ;-)

Men ibland blir man imponerad ändå att minnet fungerar....dock inte utan en påminnelse ;-) Maken kom hem med rosor idag eftersom det är vår bröllopsdag :-) Iofs påminde jag honom igår.....;-) Men i alla fall :-)

Sen gjorde han det lite enkelt för sig....han köpte hem smörgåstårta :-) Gottigott :-) Ingen av oss är några riktiga "firare" oavsett vad det gäller så en liten extra tanke räcker för oss båda ;-)

Sen har maken fått vara lite "barnvakt" idag också.....grannen kom in och sa att det gick en fux ute på vallen bredvid vår hage..?!? Den fuxen var Biggi.....hahaha. Jag stängde av strömmen för 2 dagar sedan då jag behövde uttaget men glömde att slå på strömmen igen ;-) Ja så Biggi tyckte väl att eftersom det är mkt grönare ute på den vallen så vore det ju synd att det förgås så att säga ;-)

Men han hade kommit så snällt när maken gick ut för att hämta honom....ni vet....morotsmannen ;-) Så det var bara att släppa in honom i hagen igen ;-)

Inne i hagen stod Aggish och fyade Elliot och sade att man minsann inte fick gå ut ur hagen!!!! Aggish tyckte troligtvis att Biggi var ganska olydig som gick ur hagen....han har ju sagt tidigare att han tycker att Biggi är ganska stökig.....hahaha.

Men nu är strömmen påslagen i alla fall. Sen börjar ju eltråden bli ganska kass så jag passade på att önska mig en födelsedagspresent....;-) Det är nämligen ett bra sätt att få något gjort utan att känna sig gnällig :-) Jag önskade mig ståltråd uppsatt runt hela hagen....hahaha. Vi har ju både tråd och stolp....det ska "bara" bli gjort liksom ;-)

Biggi fick en sötchock igår på vägen hem.....grannens Nordis fölade på natten :-)

En Cremello-färgad liten fölis :-) Biggi var jätteimpad av den och stod hur länge som helst och stirrade på den ;-)

I morgon är sista jobbdagen innan min semestervecka :-) Skönt även om en vecka inte är så lång.....men det är i alla fall skönt :-)

Nu är det läggdags eftersom jag ska upp vid 5.30 i morgon.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Vilket smart sätt att få upp eltråden. 🤭
nouw.com/stallhörnan
IP: 82.99.3.229