Pollen....

Min status KAN bero på kraftig allergi...som satt sig i bihålorna ;-) Så då får man uthärda konstant huvudvärk med andra ord. I dag är det mindre än i går i alla fall.

I går kom Lena förbi på dagen och vi satt i trädgården och fikade, pratade och chillade i solen..........trots att jag alltid får lite "panik" och dåligt samvete för att jag inte gör något ;-) Men å andra sidan är det legalt att sitta på röven när man är hemma och sjuk ;-) Jag försöker bli klar med alla mina luvor som legat i sådär 2 år nu ;-)

Linda var i stallet men red inte, hon pysslade. Min plan med Rox sprack och jag måste komma på en ny plan för henne....får tänka ett par dagar till.

Lena red med mig och Biggi ut på Aggish i går kväll så jag hade bara en häst att rida igår. Ingen tok-tur för Biggi var lite "ojden" och inte alls på humör. Aggish höll på och trollade lite med Lena vilket säkert berodde på att Lena inte ridit honom på väldigt länge ;-) Dock är han fortfarande hyggligt cool i förhållande mot vad han annars är i Juni ;-)

I dag ska jag jobba,så även torsdag och fredag. Sen har jag min semestervecka. Resten av semestern är i slutet av Augusti.....;-)

Grabbarna grus går runt lite som de vill i stallet ;-)

Nu är det full fart till jobbet ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229