Poppis med Bloppis?

Har förstått att det är poppis med Bloppis. Har så himla mkt ny utrustning OCH äldre som ligger. Har haft annonser ute och har även en sida på FB (Westyarn Häst&Hund) men det går lite trögt. Inte för att det egentligen gör så mkt men jag tycker att det är synd att det bara ligger till ingen nytta.

Ska testa att lägga upp det här lite senare ;-)

Fredag idag, Ellen är på ingång och vi ska ta Roxan till ridhuset. Jag ska ta stallet innan och Lizza ska vila idag. Håller på att beställa maskmedel och har en del pappersjobb som borde göras....dock får jag ta tag i det i början på nästa vecka för nu jobbar jag hela helgen.

Men höörni....vad hände med vårt vårväder?!? I dag blåser det halv orkan(igen) och regnar (bara lite). I går var det verkligen vår och helt underbart. Hm.....ja man får nog vänta några veckor till på våren ;-)

Nästa helg ska Nadja få låna Lizza och hoppa henne på Wisbys tävlingar. Jag rider inte där eftersom det är så otroligt kass framridning, det lockar mig inte alls. Nadja bryr sig inte om det på samma sätt så då passar det ju bra att hon får låna Lizza😉

Har inga "roliga" bilder att bjuda på idag men det kommer efter att vi varit med Roxan i ridhuset ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229