Positivt överraskad må jag säga :-)

Ibland blir man ju lite glad faktiskt...ja eller ganska ofta men idag handlade det om bilister. Tvingades rida på vägen med Lizza idag då vi skulle in på en skogsstig som vi bara kommer åt via att rida på vägen. Eller ja det klart man kan skita i att rida den stigen men nu ville jag det ;-)

Hur som haver, vi blev passerade av 4 bilar....ALLA fyra bilar saktade ned jättemycket och rullade försiktigt förbi med ett glatt leende. Jag gjorde "tummen upp" till dem för att visa att jag uppskattade deras sätt att passera.

Likadant så mötte vi 3 bilar varav EN "misskötte" sig ;-) Den bilen saktade inte ned ens när jag visa med handen att de skulle sänka farten....fyyy på sig!! Men de andra två rullade fint förbi :-) Till och med kom det en bil bakifrån samtidigt som Lizza fick syn på en stor svart sopsäck som någon behagat linda in en skylt i.....vilket resulterade i att hon såklart dansade ut mitt i vägbanan och ville INTE gå på höger sida alls...SÅKLART. Men bilen fattade direkt och saktade ned och stannade så att jag i lugn och ro kunde få över henne på vänster sida i stället där hon kände att hon var på tryggt avstånd från säcken ;-) Man blir så glad när bilister kör försiktigt :-)

Lizzan va fin idag och passet bestod av endast lösgörande arbete, mest skritt men hon fick både trava och galoppera lite kravlöst på slutet. Hon känns fortfarande spänd i korset och både massage och Biolight fortsätter.


Haha söt-Lizza...hon får så himla långt huvud när jag fotar med mobilen....men jag tror de flesta fattar att hon inte HAR så långt huvud ;-)

Sen kom Mårten och fixade Roxans hovar, så himla skönt och fin blev hon också. Mårten var rasande idag....hahaha, ja jisses va arg han kan bli.Dock var det ABSOLUT befogat kan jag säga...."någon" hade lånat hans hovtång som kostar strax under 3000:-...........och bräck av en sko med?!? På riktigt....hur sjutton kan man va så puckad att man tar en hovtång till det?!? Så nu är ju den förstörd.....för er som inte vet så är en hovtång helt platt framtill och väldigt vass JUST för att man lätt ska kunna knipsa av hovdelar utan att få kramp i hela kroppen...inte bräcka av skor med eller nypa av söm med. Den blev hur som helst förstörd :-(

Lite mat väntar nu innan det e dags för jobb....igen ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229