Postnord...........

Är inte det i särklass det största pajas-företaget i landet? På riktigt!!! Det är inget annat än strul och försenade/borttappade paket eller försändelser. I dag åkte jag 2 mil tor för att hämta ut flugmedel och flugtäcken som jag väntat på.....avin hade kommit och enligt registrerade händelser hade paketet ankommit......tror ni det fanns....NÄÄÄÄ, inte da. Så nu får jag då antagligen åka samma vända i morgon IGEN för att hämta ut ett paket som SKA vara framme men inte finns....en del får sköta sina företag hur jävla illa som helst utan att de går i konken medan andra som faktiskt sköter sina företag åker på en liten jäkla skitsak som gör att de kursar......nu var det inte jag som valde att skicka med Postnord så jag kunde inte göra så mkt åt saken. Får jag välja så skiter jag hellre i att skicka om det inte finns andra alternativ än Postnord. Men vi har ju schenker och dhl också så jag skickar alltid med dem för då kommer det fram i tid och det är där det ska när det ska.

Har harvat ridbanan idag och fasiken så hård den var efter allt regnande sista veckan. Nu är den fin igen i alla fall. Har badat Biggi och Aggish i kväll och tanken var då att de skulle få på sig nya rena täcken..........men som sagt....det slapp dom ;-)

I morgon ska båda igång igen efter 1 veckas vila. Det blir nog "kul" ;-) Anna ska rida Aggish i morgon kväll och jag rider Biggi på morgonen eftersom jag jobbar kväll sen. Ingen av dem är särskilt roade av att gå ifrån beteshagen. De skriker och lever om så det blir nog spännande i morgon ;-)

Lizza har varit skolhäst i 2 dagar under kursen vilket hon skötte med bravur. Hon är en kanonbra skolhäst så vi får se om Lena hittar någon som skulle passa Lizza. Gör hon det så vet jag att hon får det bra också :-)

Jag måste avveckla hästar som inte rids och Lizza är också en häst som blir grinig av att ingen har tid med henne. Hon vill ha uppmärksamhet (mer än andra hästar) och får hon inte det så hittar hon på skit helt enkelt. Idag har hon stått och sparkat på badkaret halva dagen för att hon har tråkigt.

Ella vill såklart inte att jag säljer Lizza men Ella är heller inte här varje dag så Lizza blir stående för många dagar att glo i hagen.

Jag har bestämt att det ska vara 3 hästar,inte fler. Inte fler egna i alla fall. Sen om jag tar in någon inackordering är en annan sak för de får såklart ta hand om sin häst själv varje dag.

Nu ska jag kolla på hoppningen från Stadion som jag inte hunnit se något av :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229