Premiärtur på ridbanan :-)

"Tvingade" upp maken vid 13 när jag vaknade...ja han får skylla sig själv för han sa igår att han INTE skulle komma hem sent och INTE dricka för många öl.....;-) Själv göra -själv ha!!!

Hur som släpade han sig upp och harvade klart ridbanan så jag kunde rida :-)

Lite film som maken tog med sin mobil så kvalitén är inte den bästa ;-) Dagen till ära tror jag precis allt hände.....Lizza ÄLSKAR att vara på ridbanan och blir alltid lite extra flashig att rida då ;-) Hon blev ju inte mindre flashig av att vallen mitt över vägen kryllade av människor med hundar som tränade?!? Sen kom det en människa med barnvagn och ställde sig på vägen för att titta på oss. Ja sen är det ju allehanda saker runt ridbanan att titta på.....harv-traktor-vält-sandhög-hinder.....osv ;-) Det tog ett tag innan hon kunde slappna av och komma till arbete men hon kändes fantastiskt fin :-) Hon blir alltid lite piggare när hon får "sand under hovarna" och står det sen lite hinder där så är lyckan total ;-)Underlaget kändes kanon och ju mer vi rider så flyttar sig sanden så att den blir helt jämn. Det är lite mer sand längs spåret men det gör ju inget för det är oftast där folk alltid rider....hahaha.

Sen flyttade jag alla hinder från vallen bort till ridbanan så nu står det lite olika kombos till i morgon. En studsserie, ett "vattenhinder" med parallell-oxer, två räcken i omhoppningssväng alt. lång anridning(vilket man väljer) och två galoppbommar.

Så i morgon sjasar jag hit Ellen vid 9-tiden så ska hon få hjälp amig med Roxan aka "ponnyn" och sen ska jag bomjobba Lizza lite och även ta ett par språng.

Det är helt ofattbart att vi har en ridbana nu :-) Jag kommer vakna med ett leende varje morgon ;-) Men nu ska jag i alla fall duscha och sen ska vi äta pizza som maken gjort....trots huvudvärken ;-)

Veckan som kommer blir lite fullbokad....igen. Vi åker på fredag och jag jobbar ju mån-tis-tors och tränar onsdag. Linda rider på Torsdag så att jag hinner med att packa allt efter jobbet(7-15).

Nu dusch...

Kaatjiiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229