Princess Lizza ;-)

I dag har vi varit inne och tränat,eller Lizza har tränat och Nadja har ridit. I dag gick det mkt bättre än förra gången för Nadja även om det gick bra även då. Men nu hittade hon lite fler knappar och det kommer gå bra på Lördag-då vinner Traume Ridsällskap RAS 2016 ;-)

(lägger inte in film på andra av hänsyn till dem)


När vi kom hem sadlade Ellen på Roxan och sen tog vi ned henne på ridbanan.Först fick hon "rasa av sig" lite på linan även om det inte blev så mycket "rasande". Hon tutade mest runt i trav så vi bestämde att Ellen skulle sitta upp ;-)

Sen satt Ellen upp och jag ledde Roxan i linan på grusvägen.Vi gick inte så långt för Roxan var lite "windy" så vi tog bara en liten sväng tillbaka till ridbanan där Ellen gjorde massa halter och igångsättningar vilket hon börjar förstå. Hon börjar också förstå det där med skänkeln...vad den vill liksom ;-) Hon ställer massa frågor hela tiden men är ändå väldigt cool och tycker att det är roligt. Hon var så himla nöjd när hon kom in igen ;-) Vi ska försöka få till 1-2 tillfällen till denna helg eftersom jag är ledig.

Härliga häst,hon kommer bli lika underbar som Lizza tror jag även om de kommer bli väldigt olika att sitta på.

Felicia hade kommit när vi kom tillbaka så vi passade på att prova westernsadeln på Dollar. Den passade super och nu får de rida i den tills han blir bättre i sin överlinje och mindre spänd i ryggen. Den fördelar vikten bättre än en vanlig "ridsadel" och det är det som är problemet just nu....man måste ha "kroppskontroll" så man inte snedbelastar honom och låter honom "ta all vikt" på ryggen. Felicia fick sitta upp i stallgången och testa sadeln eftersom hon aldrig suttit i en westernsadel. Kan vara bra att veta hur det känns och hur man spänner gjordar och sånt ;-)

Ja sen har det varit det vanliga pysslet med stallrutiner. Vi körde precis in en ny bal till ute-hästarna också. Stod och kliade Qsan en lång stund och hon njuter otroligt för hon kan inte ens tugga hö samtidigt. Hon har blivit otroligt rund om magen redan.......phuu...hoppas det inte blir någon mega-stor bebis som ska ut bara :-(

Ska bli så himla spännande att se vad Emmerton ger :-)

Ja nu blir det lite kvälls-chill och bara njuta av att man e ledig...ofattbart skönt att bara få vara hemma liksom ;-)

I morgon putsar vi saker tills på Lördag och ser till att Princess Lizza glänser tills på Lördag ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer