Prioriteringar.............

Såhär är det, har man häst och ett liv utanför jobbet så måste man prioritera. Och vad prioriterar man bort som oviktigt i sammanhanget? Jo sömnen ;-)

Kom hem 23.30 i går och somnade kanske vid 00.30 i bästa fall. Sen hade Lena och jag bestämt att hon fodrade frulle så skulle jag sova till 11 istället för att sova på eftermiddagen. Nu är jag sämst på att sova på morgonen.......alltså jag vaknar vid 7 och sen då fortsätta att sova 4 tim till..........men jag slumrade i alla fall till 10.15 så det var ju ändå ok ;-)

Vädret har varit super idag också frånsett att det är halv orkan och sviiiiinkallt.....men på med vindjacka och ordentligt underställ, turtleneck och varma handskar så kunde man genomlida blåsten. Biggi först ut och han var väl som vanligt kan man säga....hahaha......tittig,skuttig och en rävjävel bakom varje öra ;-) Men vi travade på, och travade på, och travade på och till slut efter sådär 5 km så blev det lite glesare mellan skutten ;-)

Sen hann jag precis packa hö,fixa boxarna,lösdriften,växla utrustningen och ta in Aggish så kom Anso och Cornelia så det var bra tajming :-)

Vi red en hygglig snurra med mestadels trav och galopp. Aggish är på-nytt-född och far omkring som en "vit servett" i vinden....hahaha...han gör så många hoppsasteg att det är märkligt att han inte trasslar in sina ben ;-) Men han är jävligt mäktig minn vita kung :-) Rox vet jag inte vad det är med men hon traskar på som vilken ridskolehäst som helst. Hon var nog kanske aningens öm i sulorna efter skoningen kan hända. Sen fick hon ett ganska duktigt pass igår och det kändes nog med tanke på att hon vilat i minst 2 veckor.

Nu har jag roddat klart allt och lagom tills jag var klar så dök Jossan upp och strax därefter kom Lena så nu är de ute och rider.

Jag ska i alla fall rävsova lite i soffan medan maken lagar mat ;-)

Kaatjiing ;-)


  • Hästarna

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229