Pulsen har gått ned.............

I dag när jag vaknade kände jag att pulsen gått ned lite ;-) Jag kände mig mer "klar" i skallen. Jag vet att det fortfarande är för högt tryck men det kändes ändå bättre. Jag vet och har lärt mig att det faktiskt är ridningen som gör att min hjärna har chans att återhämta sig.Det är det absolut enda som kan tömma hjärnan helt på annan oviktig info. Och träningen också såklart men där finns en begränsning också.....jag kan ju inte träna hela dagarna ;-) Märkligt att man inom vården inte lärt sig att använda ridning som rehab både för hjärnan och för skador.......jag är ett levande bevis på att det var ridningen/träningen som fick mig tillbaka på banan för 1 år sedan.

Planen idag är att försöka ta mig ut på Rox.....termometern visar redan på 26 grader och klockan är bara 8.........så vi får se.....vi verkar ha ett riktigt insekts-år dessutom med massor av geting m.m.

Ja aldrig är man nöjd med vädret.....hahaha. Vi får se vad Rox säger om saken ;-)

Jag ska i alla fall ned på skogen och kolla till Liza och Dollar och även ned på stora betet och kolla dem och se hur mkt magarna svällt upp under natten....hahaha.

Elin ska rida Aggish idag så jag måste meddela henne vart hästarna går så hon hittar dem ;-)

Nu en fika och sen planera timmarna innan jobbet ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer