Pyssel med "Pythagoras sats".............

I dag dök Per upp och fyllde i nedfarten till ridbanan för att hans maskiner inte ska välta. Och i morgon kommer han vid 08 så i kväll har vi mätt ut ridbanan..........kan ju låta ganska simpelt men det var allt annat än simpelt.....

Det där med att inte ha några fasta referenspunkter ställer till det en hel del....hur fan vi än mätte fram och tillbaka så stämde inte kryssmätningen?!? Båda långsidorna var 65 m och båda kortsidorna var 35 m....men inte fan va kryssen lika ändå. 61 respektive 78 .....

Till slut blev vi alla fall klara och nu ser det ut som ridbanan ligger helt åt helvete snett....men faktum är att den inte gör det ;-) Issuet är att staketet utanför inte är rakt och det gör att allt ser snett ut. Men staketet(tråden) ska ju bort sen så då kommer det inte att se så konstigt ut. Ja stor blir den i alla fall och plats att ställa transport eller lastbil intill blir det också.

När jag stod och tittade på Magnus i kväll då han gick med mät-hjulet så slog det mig hur sjukt lik pappa han är...det har vi pratat om förut men ju mer åren går så liknar de varandra ÄNNU mer....hahaha, ja man brukar ju säga att döttrar söker män som liknar deras pappor....och det kanske är sant ;-)


Kan knappt fatta att det är på gång nu...så himla länge som jag väntat och tragglat i skogen. Ska bli helt ofattbart att kunna hinna trimma två hästar på samma tid som det tar att trimma EN idag. Och sen behöver jag inte skjutsa Ellen för att hon ska kunna trimma...bara att traska rakt över vägen liksom :-)


Hann med att göra 2 nya pannband också. Det e så himla rogivande och tiden bara springer iväg. Snart vet jag inte vart jag ska göra av alla pannband ;-) Får sätta ut dem till försäljning men jag e lite för lat för det så jag har inte gjort det. Har bara tagit emot beställningar då någon frågat.Det som är orange och blått är mkt snyggare men det blev inte så bra på bild :-( det är i alla fall kanonfint och kommer passa Lizza och hennes Cristina Sport-schabrak som är marinblått och orange. Det med beige/vitt/svart funkar till både vitt och svart schabrak.

Ja i morgon blir det spännande att se hur det kommer att se ut när Pär grävt och hur långt han kommer :-) Lizza ska trimmas i morgon och nog hoppa på söndag. Lite annat pyssel också under dagen nu när jag e ledig två dagar ;-)

Nu ska vi sova hur som helst ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229