Rabalder.........

Hyggligt bra jobbdag med lagom att göra. Hade tid att uppdatera mig och jobba undan lite av sånt som legat 2 veckor på grund av min semester.

Kom hem i tid och kunde fixa klart i stallet och även ta Lenas box eftersom hon jobbade sent. Anna va i stallet när jag kom hem så vi tog en kaffe innan hon skulle ta in Aggish för att rida.........tror ni han va sugen på att komma ;) Han är lite speciell den killen ska gudarna veta......han vill ut i skogen men han vill INTE komma när man har grimma med sig. Det går jättebra att locka in honom ifall man inte tar i honom,då går han med in ;-) Så jag hjälpte henne att få in honom så de kom iväg till slut.

Sen började det plinga i telefonen.....på messenger......och plötsligt var det halvt om halvt "krig" mellan tjejerna?!? På riktigt säger jag bara?!? Ett trams som troligen grundade sig på misstolkning vilket alltid är väldigt lätt hänt i skrift........ska man prata så ska det ske öga mot öga och INTE via meddelanden. Men vi får reda ut det på Måndag när vi har stallmöte. Stallet är mitt vattenhål och så vill jag att alla ska känna när de kommer hit.Vi ska umgås och känna att det bara är skönt och fridfullt att vara i stallet. Jag köper inte att det blir massa intriger mellan människor i mitt stall,här är alla välkomna som uppför sig och alla ska känna att de är EXAKT lika mkt värda och alla ska få vara som de vill!!

Men som sagt, vi reder nog ut det på måndag ;-)

Lena kom vid 18.30 så vi snabbade på lite för att hinna ut OCH hem innan det blev skymning. Vi har ju jakt här så det är just nu kritiskt när det börjar skymma för det är då de jagar....och på morgonen såklart. Sen när "riktiga" jakten börjar så jagar de "dygnet runt" så då kvittar det liksom när man rider. Men vi hann ut och hem också utan problem.

Biggi min lilla rödhåriga kille......han försöker linda mig runt sin ena framhov.......det värsta är att han nog lyckas lite.....hahaha....han är ju världens kelgris och mattes lilla bäbis så nu är det dags att börja hålla honom lite kort ;-) Han har lite "hittepå" som han tar till, han testar lite olika saker vartefter han märker att det ena inte går hem så testar han något annat. Idag brydde han sig inte så mkt om myggorna utan idag fick han för sig att han inte skulle trava(?!?)....det va ju jobbigt liksom ;-) Han har slutat hoppistudsa nu verkar det som i alla fall ;-) Och han bockar inte när jag sitter upp heller............och han protesterar inte när vi går från gården......så vi får se vad han hittar på i morgon ;-)

Och att han inte skulle trava idag är BARA hittepå för när han kommer i lina så går det UTMÄRKT att både trava,galoppera och leva rövare med massa caprioler, bakutare och bockisar.......;-) Nja.....matte har varit för "snäll" (läs: dum i skallen) och Biggi är långt ifrån osmart ;-)

Det var dagen idag. Nu ska jag krypa ned i sängen bredvid min soulmate. Han har mancold OCH ont efter att han suttit hos tatueraren hela dagen idag.........på insidan av överarmen....hahaha....men det hade jag kunnat tala om för honom att det skulle göra sviiiiin-ont ;-)

I morgon börjar jag 7 så jag måste upp vid 5.15 och ta hästarna innan så sova är ett bra val nu.

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer