Rally-Lizza

Man hade kanske kunnat inbilla sig att Lizza skulle vara lite seg idag....eller i alla fall "vanlig"....eller åtminstone INTE helt jävla elektrisk ?!? Så fel man hade ;-) Det var maraton-skritt direkt efter uppsittning och sen blev det bara "värre" ju längre vi kom ;-)

Hade planerat att jogga henne lite lätt idag men lade om planen ganska direkt.....det blev klättring, galopp-jobb och lite trimmande. Hon var sjöblöt (värmen) efteråt men lika glad och trippig för det...hahaha, DEN hästen säger jag bara ;-)

Nej jag SKA inte tjata om hennes kvalitéer nu igen....;-)

I övrigt har jag njutit lite extra idag eftersom jag fick en "gratis-dag" som jag inte räknat med :-) Jag for förbi sis och badade lite i deras pool. Det var faktiskt 24 grader men jag tyckte fasiken det var kallt....undrar om hon preppat termometern ;-)

Sen har jag stängslat in rabatten vid stallet.....förb.....KATT....han går och njut-skiter där det lilla äcklet...grrr. Men nu kan jag säga att det är färdig skitet i den rabatten....hahaha👿

Apropå "njut-skita"....när vi var på fastlandet och tävlade i helgen så blev jag fan helt sinnes på en gubbe.....det fanns EN toalett på tävlingsplatsen. Ja det är vanligt att det finns EN toalett och det brukar sällan vara något problem.....OM inte någon tar sig friheten att sitta och lång-bajsa på den enda toaletten som finns ?!? Det är fullt med tävlingsryttare som behöver både nervös-kissa och annat så man kan ju tycka att gamla gubbar kanske kan klara av sitt "njut-bajsande" hemma!!!!!!!!! Jag (med flera i kön) fick vänta 4-5 minuter på den här gubben....sen kan jag tala om att odören kan liknas vid....nä jag tänker inte ens säga vad.....jag fick springa bort till Lizza sen för att det blev så bråttom att hinna till start....BARA för att gubbjäkeln tog hundra år på sig....grrrr. Parentes..... ;-)

Jo snart e det nog dags för Iris att klämma ut sina bebisar....hon är tjock som en tunna och jag börjar fundera på om det kommer komma ut Grand Danois valpar.......;-)

De är planerade till Söndagen den 5 Juni....men det kan ju ändå komma både tidigare och senare. Hoppas inte de kommer INNAN Söndag....jag jobbar fram till Måndag och är ledig Tisdag. Det kvittar ju egentligen när de kommer för det brukar aldrig passa in med jobbet ändå ;-) Det blir nog bra oavsett, vi löser det hur som ;-)

Nu har vi tryckt i oss lite kvällsmat och ska hoppa i säng.....hoppa?!? Nä inte direkt ;-) Det e inte helt lätt att gå och lägga sig när det e så ljust ute men det är bara att knipa ihopa ögonen så gott det går ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229