Regn och dis

Godmorgon i en disig ö-värld ;-) Det vankas regn och som det är nu är vi glada OM det kommer för torkan tar död på skörden och grundvattnet hos oss här. Jill kommer och rider Dollar idag...beroende på om det ska ösregna eller inte.Lizza kräks inte av att vila om så skulle bli då hon gått i 1½ vecka nu.Dollar har också gått godtagbart. Däremot ska jag promenera Roxi.

Vi ska se om vi har möjlighet att köra ned de andra på skogsbetet, det krävs några händer till det eftersom fölisarna kan vara lite yviga och blir väl än mer yviga när de kommer till skogen ;-)

Sen har jag "beställt" några bommar till som ska hämtas,vore bra att få dem hämtade idag....om vi hinner vill säga, vi får se.

Lyckades hitta 3 par ridbyxor igår. Riktigt snygga och exakt det jag vill ha :-) Såklart inte i Svedala men det e ofta så att man hittar det man vill ha utomlands ;-) Dels på grund av att det e "adekvata" priser och att de har mer roliga saker.


Sen ett par likadana i vitt då. De jag har säljer jag eftersom de inte alls passar och är helt oanvända. Dessa 3 par betalade jag 900: för tillsammans så det får man väl säga är ett bra pris ;-)

Nu sätter vi fart på dagen och HOPPAS HOPPAS HOPPAS det blir regn...hahaha, första gången jag hoppats på att det ska regna men nu ÄR det verkligen torrt.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229