Roadwork

Dagens träning har bestått av roadwork. Ellen följde med på Dollar och det är så skönt att se att han börjar komma i form även om det är en bit kvar. Det syns på pälsen också för den blir med rödbrun och blank. Hästarna fick flåsa på ordentligt idag. Vi travade på i högt tempo och jag lade ingen fokus på Lizzas form. Hon fick trycka på ordentligt i traven men såklart i balans. Red henne på hack idag för att hon skulle få "vila munnen" lite. Dollar såg verkligen ut att trivas när han fick kliva på riktigt ordentligt och skrittade till och med förbi Lizza efteråt.....till hennes stora irritation....hahaha.

Dollar i westernsadel. Han verkar trivas bra i den och den kommer han att få ha framöver om han inte ska trimmas. Men just nu rider vi inte på ridbanan i väntan på att den ska få torka upp ordentligt.

Efteråt åkte vi ned för att kolla hoppträningen i Mulde.Dock verkade de ha svårt att komma igång med sin träning så vi tröttnade och åkte hem istället.

Sen har vi suttit i soffan efter maten och kollat på Sofias Änglar....fy faaaasiken så himla tragisk....😢 Det går liksom inte ens att förstå vilket trauma den familjen gått igenom.....

Och nu ska jag duscha och dra till jobbet.Elen gick precis ut och nattfodrade hästarna så det behöver jag inte göra.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer